L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 17 de gener del 2013

Tavernes ha concedit les ajudes a l’ús del valencià en l’àmbit comercial


L’Ajuntament de Tavernes, a través del Gabinet Municipal de Normalització Lingüística, ha concedit les ajudes a l’ús del valencià en l’àmbit comercial a les onze empreses que van sol·licitar l’ajuda en el 2012 i van presentar la documentació corresponent. 
En conjunt, s’han atorgat 2381 euros en ajudes per a l’activitat comercial en valencià adreçades a totes les empreses, comerços, serveis, indústries i professionals de Tavernes de la Valldigna. 

Les ajudes comprenen els elements següents: retolació (rètols exteriors, interiors o de vehicles amb elements fixos), publicitat (cartells, fullets, tríptics, etc.), material d’embalatge (bosses de paper o plàstic, caixes de cartó, paper d’embalar, etc.) i creació o millora de pàgines web en valencià. 

Les subvencions compten amb una tradició arrelada en el món comercial de la nostra localitat i han contribuït a valencianitzar el nostre entorn i a fer visible la nostra llengua en un àmbit imprescindible com és el de les empreses i els professionals.

El regidor de Promoció Lingüística de l’Ajuntament de Tavernes, Josep Llàcer, ha expressat “el compromís ferm que té el govern municipal de fomentar l’ús del valencià en l’àmbit del comerç local. Seguirem donant suport a la normalització de la nostra llengua en tots els comerços de la ciutat així com en l’activitat que realitzen de retolació, promoció, publicitat i utilització de les noves tecnologies".


-