L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 11 de febrer del 2013

El PP i la seua ministra Ana Pastor ens volen vendre la burra als valencians una vegada més.




És massa conegut: El PP i la seu ministra Ana Pastor són contraris al “Corredor Mediterrani” i només defensen i ajuden el Corredor Central. La ministra Pastor, que en nom del PP, va votar no fa un any a Brusel·les en contra del Corredor Mediterrani avui ha vingut a València a fer-se la foto i damunt a dir-nos que ella es defensora del corredor per les nostres terres. Un morro que se’l xafa en caminar!

I això avui, Compromís li ho ha retret en un comunicat. Enric Morera portaveu de la coalició ha manifestat que “ja hi ha prou de representacions i d’enganyar-nos amb falses paraules, quan tenim un territori totalment deficitari en infraestructures, amb el viaducte de Contreras tancat per un manteniment deficient o amb molts llocs sense una connexió correcta amb rodalia” per a remarcar que ha vingut a València “a fer-se la foto i dir que defensa el corredor mediterrani, quan va votar en contra del projecte fa menys d’un any a Brussel·les, demostrant que no té memòria”.

Compromís ha qualificat de “molt ridícula i incomprensible l’actuació teatral de la ministra i de tots aquells que van darrere a fer palmes, que demostren tindre molt poca memòria també”.

El govern de Rajoy ha apostat clarament pel corredor central i va votar en contra del corredor mediterrani, que ni està en marxa i ja vorem quan serà realitat. Compromís ha acusat tant al PP com al PSOE de no haver fet mai res des del govern central per fer realitat una infraestructura molt necessària per a potenciar la nostra economia i l’expansió de la nostra indústria i agricultura a la resta d’Europa.

I mentrestant tenim un territori totalment deficitari en infraestructures, amb el viaducte de Contreras tancat per un manteniment deficient o amb molts llocs sense una connexió correcta amb rodalia i una AP-7 que continuem pagant

¿Qué no s'ho cregueu que el PP i Ana Pastor estan en contra del Corredor Mediterrani? Doncs mà d'hemeroteca...


http://www.levante-emv.com/comunitat-valenciana/2012/03/23/gobierno-vota-financiacion-eje-mediterraneo-ue-incluye-central/891932.html

http://ccaa.elpais.com/ccaa/2012/03/23/valencia/1332535856_068209.html

http://www.lasprovincias.es/v/20120324/comunitat/consell-justifica-pastor-voto-20120324.html

http://www.elperiodico.com/es/noticias/sociedad/ratifica-corredor-mediterraneo-descarta-central-1574702 
- 

10 comentaris:

Enrique Estruch ha dit...

Doncs si es així, es farem nosaltres "correr" a ells .

GEKKO ha dit...

Molts demanen transparència. S'obliden dels 11 imputats que tenen a les corts, dels diners destinats a Hospitals que han anat a parar a pisos a Miami, del saqueig d'Emarsa, de la suposta venda virtual de l'aeroport de Castelló per 80 milions quan ens va costar 200 i Fabra encara de President d'Aerocas, s'obliden de Joquim Ripoll que va tindre que deixar la Dipu alicantina per certes investigacions malolients i ara és el càrrec públic que més cobra d'Alacant, s'obliden de que el tresorer del Pp durant els últims 20 anys té 22 milionets a Suissa, s'obliden dels sobrets repartits a diestro i siniestro a Gènova, s'obliden de la trama Gürtel que campava per on volia amb el beneplàcit de mitja directiva nacional, s'obliden de com Ana Mato pagava els seus viatges, els seus capricis i les seves festes.
Demanen transparència però la única explicació que donen és a través de videoconferència i sense admetre preguntes. Van de nets i demócrates però practiquen la corrupció com a pràctica i la desinformació com a norma.

Molts no han acceptat el resultat a les eleccions. Es pennsen que el xiringuito és d'ells. Mai s'hagueren pensat que hui tindrien l'Alcalde que tenen. No ho accepten i seguiran fent tot el que faja falta per tombarlo.
A falta d'arguments sòlids s'agafen a qualsevol cosa per fer sang. És la impotència dels resentits.

Jo hui estic content. Si la única bala que té l'opossició mediàtica contra Jordi és si va o no va al futbol és que s'estan fent bé les coses.

Reprobe els insults i les amenaces. Ens sobren arguments per fer front a qui faja falta. No vivim d'açò. Alguns depenen del caciquisme per seguir anant al tenis a jugar al pàdel.

Anònim ha dit...

Respecte a les amenaces que diuen que han rebut, no m'ho crec. Això ho poden haver fet ells mateixa, i estic segur que és així, dubte molt que ningú amenaçara a ningú per que Jordi haja anat a vore el futbol. Poden parlar d'eixe tema tot el que vulguen per que no preocupa a ningú, a cas Jordi ha de donar explicacions del que fa a la seua vida privada, quan altres no han donat explicacions ni per les seues actuacions politiques? No tenen res per a fer política, la seua gestió ha sigut tan mediocre i ruïn que no els queda més que el sensacionalisme barat i les mentides dels seus blogs.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Amenaces ací des què publiquem n'hen rebut centenars, i no hem fet cas ni les hem publicades.
¿O es que es penseu que el PP quan estava en el govern li posava catifes i li tirava flors als que ells pensaven que escrivien La Cotorra? ¿O es que es penseu que ara no rebem comentaris anonims que ens diuen de tot i amb una forta càrrega de violencia física?
Ací també ens han arribat i arriben amenaces, això si sempre anònimes.

Per no parlar dels insults i eixides de to que s'ha fet i encara es fan a familiars del regidor LLácer o al mateix pare de l'alcalde, Jordi Joan, fetes des dels blogs del PP.

Coses com eixes ací això mai no ho farem. No som uns "niñatos", i tenim molt clara quina és la línia roja que no podem travessar: ací no te cabuda res de la vida privada de cap polític, siga del color que siga.
I per això mai no hem dit mai res de cap familiar del PP ni usar situacions familiars per desprestigiar el polític de la familia.

De tota manera, com que el tema que ens esteu dient, no és un tema nostre, millor que s'abstenia de comentar-lo. El lloc adient és on s'ha fet la noticia o el comentari.
Gràcies.

Anònim ha dit...

És que ai no ho diguem ací no podem dir-ho en cap lloc... En altres llocs ens censuren.

GEKKO ha dit...

Això és de veres jo done fe. A mi m'han censurat dos missatges.

Anònim ha dit...

Feu com jo: No els alimenteu entrant ni fen-los comentaris.
El passat novembre em vaig dir: que trac d'entrar? Recremar-me.
¿Vaig a solucionar res si comente? No.
Dons, s'ha acabat. I ja no he entrat més.

Anònim ha dit...

Si vols parlem d bous,simat,forats, o viatges a alemanya d Jordi, del papa,de Vanesa i borras, d examens d aptitut a algún policía, d poc sanes costums d regidors, ... Mes val callar,no?qui mana te mes a perdre. Este es un missatge comunicatiu i no public

La Cotorra de la Vall ha dit...

Té més a perdre qui ha manat, perquè no pot canviar res del que va fer. El que està manant pot rectificar.
Endavant quan vulgues parlem. Però amenaces cap.

Anònim ha dit...

jo voldria que l'anònim de les 17:34 en parlara de tot això que diu, pareix una amenaça en tota regla. Potser cotorra hauries de fer com altres i penjar-ho a en un "Ens han amenaçat". Ací tots podríem parlar de moltes coses. De moltes visites a la Fundació Jaume II, per exemple...