L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 22 de febrer del 2013

La Casa de la Cultura de Tavernes acull l’estrena d’ El Florit Pensil

La Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna continua acostant a tots els veïns i visitants una interessant programació cultural, amb estrenes teatrals de gran qualitat artística. El Florit Pensil es presenta en primícia avui divendres, 22 de febrer a les 10 de la nit. 

L' obra fa un bon repàs a l’escola del franquisme. El Florit Pensil conta les aventures d’uns xiquets sotmesos a l’absurda i il·lògica brutalitat del sistema educatiu que va dominar l’Espanya de postguerra. Una mirada en clau d’humor a l’educació de diverses generacions d’espanyols entre els anys quaranta i seixanta. 

Andrés Sopeña proposa un exercici de nostàlgia intel·ligent. A través de la mirada d’un Sopeña infant i dels seus companys d’escola, descobrim una manera d’entendre el món, la societat i una Espanya "de glorias florido pensil", tal com es cantava en l’himne nacional de l’època, i on el bon sentit de l’humor sol ser una bona ajuda per a afrontar el passat. 
-

2 comentaris:

Pucini ha dit...

Vindra el ministre WERT per a saber com ha de ser l'educació pels pobres.

Anònim ha dit...

Una pena que coincidira amb la Nit d'Albaes cantada per Pep Botifarra.