L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 11 de febrer del 2013

La falla la Dula presenta les falleres majors. Enguany la falla celebra també el seu 30é aniversari



La falla La Dula ha celebrat aquest passat cap de setmana l’exaltació de les seues falleres major Cecília Juan Ferrando i Ainhoa Sala Servà, major i infantil respectivament, un acte que va resultar molt emotiu i durant el qual les falleres estigueren acompanyades pels presidents Carles Torres Fillol i Xavi Talens Talens. Es dóna la feliç coincidència que enguany la Falla celebra també el 30é aniversari de la seua funció.


L'acte d'exaltació de les falleres majora ha tingut lloc a la Casa de la Cultura i va estar preparat amb gran il·lusió i entusiasme pels fallers. El passat dissabte era el torn de la fallera major Cecília Juan, que va rebre la felicitació de les falleres majors de les restants falles valleres, de la Federació de Falles de Tavernes amb la fallera major de Tavernes, Raquel Mafé, que pertany també a la Dula, i de l’Ajuntament amb la presència de l’alcalde Jordi Joan. 


Acabat l’acte protocol·lari es va oferir als assistents un espectacle musical amb participació dels artistes de la falla, essent el número musical central basat en la pel·lícula “Sherk”, que va ser molt aplaudit pels assistents.


Ahir diumenge per la vesprada era el torn de Ainhoa Sala i van ser els fallerets i falleretes qui guadiren de l’acte i del fi de festa final amb un divertit espectacle.
-