L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 5 de febrer del 2013

La falla Portal de Valldigna presenta les falleres majors 2013



La Falla Portal de Valldigna va presentar el passat cap de setmana en la Casa de la Cultures les falleres major i infantil, senyoretes Marta Grau i Abalos i Paula Solanes i Andrés de la mà dels respectius presidents, Ximo Peris i Sala i Vicent Enguix i Alberola.



Enguany el tema central de les presentació ha estat “La Mediterrània” i per tal d’amenitzar els actes s’escenificaren els playback “Mamma mia” en la presentació de la fallera major i “Mary Poppins” en la infantil. Cal destacar que sobre les 85 falleres van pujar a l’escenari dissabte per la nit , quan la presentació de la fallera major.
-