L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 27 de febrer del 2013

La Taula de Mobilitat, Espai públic i Trànsit tindrà una estructura oberta de participació i fa una crida als joves de Tavernes perquè s’hi integren.



La Taula de Mobilitat, Espai públic i Trànsit s’ha constituït oficialment amb una estructura oberta que permetrà incorporar-hi, amb petició formal, nous membres. Actualment, la Taula està constituïda per associacions locals, tècnics municipals i regidors amb competències en les matèries que tracta la Taula, així com aquells ciutadans que han decidit implicar-s’hi i formar-ne part. 

Una de les darrers decisions preses ha estat que l’estructura siga oberta, de manera que en qualsevol moment, prèvia la petició formal, qualsevol associació o ciutadà podrà incorporar-s’hi i donar un caràcter més divers a la Taula de Mobilitat, Espai públic i Trànsit.
Una de les notes curioses és l’absència de joves de Tavernes, els grans absents, i els membres els fan una crida perquè s’hi integren i participen activament per a definir quin és el model de ciutat que volen. Tota la informació la poden trobar en el web de l’Ajuntament participa

La Taula ha començat a treballar en l’esborrany de reglament per a regular el seu funcionament i recuperarà les propostes de processos participatius anteriors, per a aprofitar la faena ja feta. L’equip redactor del Pla de Mobilitat Sostenible començarà aviat una exposició dels resultats de la diagnosi.
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

No funciona el enllaç.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Solucionat

Robinjut ha dit...

Per a quan es donaran dades sobre mobilitat, conclusions de les propostes i actuacions concretes? Ja s'en podria prendre alguna mesura, com habituar mes llocs de descarrega comercial (en tot el passeig Colón no hi ha cap) o peatonalitzar temporalment espais urbans per tal de disposar de zones de joc per als xiquets. Els fallers o morters poden tindre la seua festa al carrer, pero els xiquets no en poden jugar tranquilament com es feia abans.

Anònim ha dit...

No es per res, pero la web aquesta de participa, esta un poc ''deixada'', els comentaris de l'apartat de Fullet d'aportacions, la gran majoria dels últims son de publicitat i coses que no tenen res a vore, es deuria de tindre més cura ja que fan la web almenys portar-la al dia.