L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dissabte, 9 de febrer del 2013

Tavernes ha celebrat el Dia de l'Arbre amb una repoblació a la Fonteta de la Mina

L'eixida de la Plaça del Poliesportiu


Tavernes ha celebrat avui el Dia de l'Arbre amb una activitat de repoblació organitzada conjuntament per els regidories de Medi Ambient i la d'Esports i Joventut.

A les 9’30 del matí els participants s’han reunit a la Plaça del Poliesportiu municipal per dirigir-se a la zona de repoblament. Entre els assistents es trobaven els regidors del govern municipal Vanessa Martí, Llum Sansaloni i Josep LLácer. 
Explicació als menuts de com plantar els arbres
En arribar al lloc de repoblació, s’ha esmorzat i després s’ha fet una menuda explicació de com fer els clots i com plantar els arbres abans de dirigirs-se a la zona a repoblar de la partida del Cambro, en concret davall de la Fonteta de la Mina on el passat estiu va haver un incendi forestal. En total, s’han plantat 250 pins, 50 carrasques i un total de més de cent plantes aromàtiques (romer, pebrella, timonet) i alguna espècia arbustiva, cas de l’arborcer.
Els regidors Vanessa Martí i Josep LLácer repartint els arbres

Hi ha hagut molt bon ambient i els xiquets a banda de passar-s’ho molt bé, han aprés valors com el de respecte i estima a la natura. A més, cada xiquet ha tingut l’oportunitat d’apadrinar una arbre, col·locant una etiqueta amb el seu nom a l’arbre plantat. 

Els regidors Vanessa Marti, de Medi Ambient, i Josep Llácer de Joventut i Esport, han donat les gràcies als monitors extraescolars, Centre Excursionista de Tavernes, Grup de Muntanya Valldigna, Protecció Civil, Cr

Panoramica de la tasca de repoblació
 La setmana vinent l’Ajuntament i l’IES Jaume II el Just efectuaran una altra repoblació amb els alumnes de l’institut.
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec reconèixer a l'exalcalde manolo en una de las fotos. Ara que ho pense, mai l'he vist doblar el llom, així que serà una altra persona. El tripartito deuria haver contractat un autobus, o no aconseguirà que l'oposició vaja a estes coses.

Anònim ha dit...

Jajaja axo de que el p.p no estava.t'has equivocat.valent!!!!al atra vegada informat mes be.Vaen plantar un pi i van posar la etiqueta.Tu no saps que el P.P colabora en tots els actes ???I el dia de San Antoni aont estave'hu ???

Anònim ha dit...

Efectivament, P.P. hi havia uns quants: Jo vaig vore a Pep Palomares, i tambe a Pura Paredes.
Però regidors i carrecs del PP (Partit Popular o millor serà dir-los Partit Partit perquè cada día estan pitjor) no hi havia cap.
A no ser que el jovenet que anava amb la motxila a l'esquena vulga considerar-se com el representant del PP. Si encara com aquell que dius no t'afaites i ja vols ser important.