L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 13 de març del 2013

Avui dimecres a les 7 de la vesprada, amb una presentación oberta als veïns, s’explica al saló de plenaris tots els detalls tècnics del projecte d’emprenedoria juvenil.



El saló de plenaris de l’ajuntament de Tavernes será el lloc on els tècnics ADL municipals donarán a conéixer a partir de les 7 de la vesprada el projecte d’emprenedoria tant als jóvens de Tavernes com a empreses, associacions, sindicats, centres educatius i veïns en general.

El regidor de Joventut, Josep Llàcer, presentarà la jornada i ha avançat que serà una presentació dinàmica amb interacció amb el públic assistent per resoldre dubtes de l’exposició.

L’Agència de Desenvolupament Local realizar un gran esforç per a dur endavant el projecte i donar resposta a les demandes dels nostres jóvens i dels futurs emprenedors. L’acte compta amb el suport del director del campus de la UPV de Gandia, José Pastor, i del responsable de la gestió de la innovació de la universitat, José Marín Roig”.

L’acte comptarà també amb les explicacions dels tècnics Vicent Gómez i Merxe Cotaina que explicaran el treball de l’Agència de Desenvolupament Local i el Viver d’Empreses, amb les 6 oficines situades a l’edifici de l’antic Hospital i que poden ser utilitzades per 12 empreses alhora i el projecte d’emprenedoria, objectius i actuacions que es duen a terme i en fase d’estudi i previsió d’execució.

Miguel Mestre, premi Bancaixa Universitat Politècnica de València pel seu treball de final de carrera realitzat en l’Ajuntament de Tavernes, on va fer les pràctiques formatives de la ETS d’Enginyeria d’Edificació, explicarà el seu cas i experiència personal.

L’ajuntament ha anunciat que, a finals de març o principi d’abril, la Federació de Cooperatives Valencianes de Treball Associat (FEVECTA), dins de les activitats del conveni signat amb l’Ajuntament de Tavernes, realitzarà una jornada formativa als alumnes de Formació Professional de l’IES La Valldigna.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Por fin leo que el Ayuntamiento quiere utilizar el Vivero de Empresas hecho por el PP.
Han tardado dos años en darse cuenta de que es una herramienta para crear empleo.

Anònim ha dit...

Qui no es consola és perquè no vol. No és l'Ajuntament qui ha d'usar el Viver d'Empreses sinó els interessats a crear la seua empresa i millor els joves.
L'Ajuntament posa els locals i mitjans, els mateixos que hi ha hagut sempre, i que no han conseguit mai crear cap empresa a Tavernes. El Viver d'Empreses, des del punt de vista de la creació de llocs de treballs va ser un complet fracàs del PP. Cap empresa creada va funcionar allí.
I molt em tem que puga passar ara, i desigge que no, per una senzilla raó i no és altra que el PP ha mort tot el teixit comercial, industrial i emprenedor del poble des del moment que va apostar nomes per la rajola, l'especulació i els PAIs. Res de noves empreses i com a mostra un botó: Cap empenta als polígons industrials en 12 anys de govern de majoria absoluta.
I quan va crear el Viver, ja tenia un cadàver de poble xafat completament per la crisi i per la seua mala planificació econòmica i visio de poble a l'apostar-ho tot a la rajola.
Tornant al tema: La noticia no diu que l'Ajuntament vol usar el Viver d'Empreses sino que el tècnic parlarà, és a dir, informarà als joves emprenedors de la possibilitat que hi ha dels locals i demés. Tema a banda és que els usen.
I recorda: les medalles es posen quan es guanya alguna cosa. I el Viver d'Empreses no ha creat cap empresa a Tavernes i en tot el temps només un jove, germè d'una regidora d'ara, va ocupar un local fa anys i s'ho va deixar per ser un fracàs.
Espere que no es repetisca la història i tinga molt d'èxit i no per les medalles que es puga posar el govern municipal sinó pels joves. Tant de bo es pegaren galtades per ocupar els locals i es crearen moltes noves empreses.