L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 22 de març del 2013

El deute il·legítim de la Generalitat? Això què és? Compromís linforma a la ciutadania del deute il·legítim de la Generalitat




I què és això del deute il·legitim? segur, segur que s'ho haveu preguntat molts. Senzillament: Són els diners que la Generalitat ha injectat per a finançar i/o equilibrar el dèficit, les pèrdues, de la negligent gestió de les seues empreses públiques mitjançant ampliacions de capital i diners prestats a tercers sense que els retornen. 

Compromís ha començat una campanya informativa sobre el deute il·legítim de la Generalitat. La pàgina www.auditoria.compromis.ws, explica que el deute il·legítim de la Generalitat ascendeix a 2.942 milions d’euros entre capital i interessos. Eixe deute genera al dia 500.000 euros d’interessos, 20.000 euros cada hora.

Eixa web de Compromís permet consultar i descarregar un informe de 21 pàgines, elaborat pel grup d’experts que forma la sectorial d’Economia de Compromís i en eixe document, s’explica com s’ha arribat a la situació de catàstrofe econòmica de la Generalitat i les conseqüències que pot tindre per a l’administració valenciana i per a la societat en general.

La coalició llança una proposta: fer una auditoria del deute públic perquè sols d’eixa manera es podrà determinar quin és el deute il·legítim concret de la Generalitat i, una vegada identificat, caldrà trobar els instruments legislatius per impedir que es torne a generar més i recuperar tot els diners que es puga. Tota la informació és pública i consta a les liquidacions del Compte General de la Generalitat Valenciana.