L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 5 de març del 2013

FALLES 2013:Avui s'inaugura l'exposició del Ninot




Avui dimarts a les 20 hores tindrà lloc la inaguració de l’Exposició del Ninot Indultat en l’entrada principal de la Casa de la Cultura, acte que comptarà amb la presència de la fallera major, Raquel Mafé i Ausina, l’alcalde Jordi Joan i Huguet, el president de la FdF Ximo Felis i Alberola i membres de la corporació i de la FdF. 

L’exposició romandrà oberta fins les 20.00h del dijous, dia 7, però també el divendres es podran visitar mentre té lloc l’arreplegada, entre les 18.00 i les 21.00h. L’entrada és lliure però es pot col·laborar amb un quilo de menjar per a Càritas. 

A l’acte es farà lliurament als pares de Sònia (la xiqueta de Bétera que té 16 malformacions en els cromosomes) dels diners arreplegats durant els actes fallers que s’han realitzat el passat cap de setmana.
-