L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 9 d’abril del 2013

El Tavernes Rugbi Club torna a la màxima categoria autonòmica


Tavernes R.C.


El Tavernes R.C. és de nou equip de primera a dues jornades d’acabar la competició després de guanyar el diumenge passat a l’equip de Dènia pel resultat final de 35-24 en partit jugat al Çamp del Vergeret.

L’equip de Dènia va fer un gran partit, però res va poder impedir que els assaigs de Paulo Martin, Adrià, Josep Cantos, Cristian i Francesc, així com les transformación de Josep Cantos inclinaren els tantejador a favor dels nostres colors. 

La primera part acabava amb un esperançador 14-5 i només començar la segona la diferència era de 21-5, moment en què els de Dènia van apretar i van aconseguir un resultat final de 35-24, cosa que diu quan disputat va ser el partit i més la segona part. L’objectiu està assolit i ara només cal esperar a saber si ho farà com a campió o segon classificat, segons els resultats de les jornades finals.

Els homenajats, amb les plaques de reconeixement.
 La directiva del Tavernes R.C. va aprofitar per fer un petit homenatge i reconeixement a la tasca informativa i promoció del rugbi que ve realitzant des de fa anys el corresponsal esportiu del Levante-eMV, José Juan, i a Vicent Alberola per l’ajuda i recolzament de sempre al club. 

A tots , club, jugadors i directius, i persones homenatjades, la nostra enhorabona.

-Informació i fotos enviada pel club. El nostre agraïment

3 comentaris:

Anònim ha dit...

AMIGATXO REAL ERES EL MILLOR INFORMADOR D'ESPORTS, SEMPRE ESTAS AL PEU DE LA NOTICIA. ESPERE QUE ALTRES EL RECONEGUEN LA TEUA LLAVOR.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats, espere que al poble s'enteren que no tot és futbol. Per cert, la foto d'equip és d'enguany?

La Cotorra de la Vall ha dit...

És la fotografia oficial que hi ha al web del club.