L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 30 d’abril del 2013

La platja de Tavernes acull un mercat medieval aquest pont de l'1 de maig

El mercat medieval estarà en funcionament des de demà dimecres, dia 1, fins el diumenge, dia 5, en l’avinguda de la Marina. A partir de les 10 del mati s'oferiran diferents espectacles per als visitants, que podran gaudir de les bombolles de sabó gegants, espectacles malabars, pintacares per als xiquets, tallers infantils i, a la nit, espectacles malabars de foc i espectacles de màgia. 

No cal ni dir, que el pont de maig es una data que es aprofitada por molta gent del centre peninsular, i sobre tot de Madrid, que aprofita l'avinentesa que el dia 2 es festiu a la comunitat autonoma madrilenya i per tant es trasllada fins a la cosa. El mercat mediaval es una forma de potenciar el turisme i atraure als visitants a la nostra platja.
-