L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 25 d’abril del 2013

L’Ajuntament anima als veïns a llegir amb uns expositors de llibres en els edificis de la població.

 L’Ajuntament de Tavernes celebra el Dia del Llibre amb la col·locació d’uns expositors en edificis públics perquè els veïns aprofiten els moments d’espera llegint un poc els llibres que estan al seu abast.

Espera’t llegint és el nom de la campanya impulsada per les regidories de Cultura i de Promoció Lingüística, a través de la Biblioteca Pública Municipal i el Gabinet de Normalització Lingüística. La iniciativa ha aprofitat la celebració aquesa setmana de Dia del Llibre per a animar als veïns de la localitat a gaudir uns minuts del plaer de la lectura en valencià.

L’objectiu buscat amb la col·locació dels expositors és que qualsevol ciutadà tinga l’oportunitat de llegir un poc mentre realitza les seues activitats i gestions en els edificis públics.

Els llocs on s'ubiquen els expositors són els vestíbuls o zones d’espera de l’ajuntament de Tavernes, el centre social del Braç Treballador, el jutjat de pau i el centre de salut.
-

3 comentaris:

ni pa tu ni pa mi ha dit...

Llegir algo seriòs mentres esperem ? Ni es lloc ni situació per a això , altra activitat de cara a la galería.

Tal volta si posareu el Marca, el As o el Pronto , algú llegiría algo.

Anònim ha dit...

El Marca, el As (damunt del Madrid), Pronto això ho llegiràs tu. Redeu quins gustos tens.
No ens facen a tots iguals ¿val?

Anònim ha dit...

Doncs, mira, jo ho agrairé, perquè l'espera se'm faça més curta i entretinguda.
Molt bona iniciativa! Us recomene que poseu contes breus, rondalles, llegendes, etc, lectures curtes i interessants.