L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 11 d’abril del 2013

Mal si fas i mal si no fas



El PP ha criticat que les restes de les falles cremades han estat massa temps amuntegades en un descampat fora del poble, a Marjaletes. ¿Massa temps? El que calia perquè, com sap tot el món, l’última falla es va cremar diumenge a la nit. ¡Fa tres dies! I avui s’està acabant d’arreplegar per una empresa local les restes. Més bé sembla ser que té poc a dir de la tasca del govern i que, amb la de coses que poden fer per Tavernes i exigir allà on manen, com  l’execució de projectes com el del riu Vaca, el col·lector de la platja o la circumval·lació, entre altres, que es dediquen a açò... i més quan això es un tema de FCC, que després en parlarem.


Damunt arriben a dir que no s’havien d’haver deixat allí les cendres de les falles. Eixe és el lloc on sempre s’han deixat, i quan ells governaven era un lloc perfecte, bo i allí estaven les cendres els dies que fora fins que se les emportaven a l’abocador. Ara el lloc ja no es sembla bo! De risa.


Tot el món sap, i ells també, que sempre s’han deixat les cendres en eixe lloc per esperar a que cremara la falla de la platja i així, amb un dia i viatge, emportar-s’ho a l’abocador adequat. La falla de la platja es va cremar diumenge a les 8’30 i avui es dijous. No se’n passa el caldo.  De totes maneres, pel que sabem, s’havia avisat a l’empresa i s’havia planificat fer-se abans però es va ajornar fins que cremara la falla de la platja. Cosa prou normal. ¿Perquè han de pagar dos viatges si es pot fer en un? Segur que si hagueren fet dos viatges ara criticarien que han pagat dos voltes i no estalvien res. Mal si fas i mal si no fas.


I un detall: l’arreplegada de les restes de falles i el transport a un abocador adequat sempre ho feia i se li pagava a una empresa de fora. Amb aquest govern ho fa i se li paga a una empresa local. Cosa que pensem ben feta.


Realment això sembla més una tasca amb responsabilitat de FCC i segur que la crítica del PP a la seua faena, segur segur, que no ha sentat gens bé a la direcció de l’empresa. ¡¡¡No van ser tan ràpids per felicitar-los quan a les tres o quatre hores d’acabada la Nit del Foc, les restes de les falles no eren al carrer i  Tavernes estava neta!!!


Ja són moltes les vegades que el PP diu “la seua” en coses inconsistents i que damunt, ara es fan com sempre es feien: van parlar de les restes de la neteja de la Sèquia Mare quan es van deixar on sempre es deixaven; van parlar malament del lloc on es deixava la llenya de les paelles quan deixa al mateix lloc de sempre, però més lamentable va ser la critica inconsistent i manipuladora de la crema de restes de flors i corones del cementeri.


Tot el món sap que abans es pagava vora 2.000 euros al mes a una empresa perquè arreplegara les flors i corones musties, i restes de poda dels arbres, i se les emportara. El nou govern va decidir adequar un terreny de propietat municipal per fer allí el que feia eixa empresa: cremar-ho tot. ¿Quina diferència hi ha que es creme en una parcel·la a La Partida a que es creme on ara es fa? Ninguna: ninguna.  Això si: cada més, l’Ajuntament té un estalvi de 2.000 euros perquè ho fan els mateixos operaris. O siga que l’any passat van ser 24.000 euros d’estalvi i enguany altres tants. Teniu més informació en l’enllaç: 


-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hagueren pogut deixar les restes de la crema de les Falles en el solar que té l'Ajuntament en el Polígon del Golfo.

Si han esperant 20 dies per a arreplegar les restes de la Falla de la Platja haguera sigut millor deixar les restes del dia San Josep al Golfo i així evitar possibles perills, la mala imatge que s'ha estat donant i les critiques de veïns i del PP

Anònim ha dit...

Els veïns no han protestat massa (jo visc per la zona) i pel PP dona igual. Si s'hagueren deixat les deixalles al golfo, el PP també hauria protestat.