L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 18 d’abril del 2013

Miracle en la Generalitat Valenciana




Un gran miracle va passar ahir i en ell s’ha vist involucrada la consellera d’Educació, Cultura i Esport, María José Català, que sembla ser que tocada per la inspiració divina va confessar que la Generalitat ha pagat més de 15 (quinze en lletra) milions d’euros per a celebracions a València del torneig de tennis Open 500 des del 2009 al 2013. 

Tal miracle ha deixat bocabadada a l’oposició, i en especial als diputats d’EU, formació que havia demanat a Català en la sessió de control parlamentari les quantitats i conceptes pagats per la Generalitat en l’esmentat torneig de tennis. “No m’ho esperaven. Es la primera vegada que ens responen a eixa qüestió”.

Ara la cosa es complica, perquè l’anterior consellera, Lola Johnson, havia dit en una resposta parlamentaria que eixa Conselleria no havia posat un euro en el torneig. ¿Com quedarà la cosa? Qui ha pagat eixos diners? Conselleria d’Esports o un altre organisme de la Generalitat? Vorem si al final hi ha un nou miracle i se sap tot.

Una cosa si que esta clara: amb eixos 15 milions d’euros per a un torneig d’elit de tennis ¿Quants professors s’haurien pagat en eixos anys? ¿O quants centres s’haurien construït? ¿O quantes línies d’autobusos escolars podrien funcionar? O beques de menjador i transport.... 

Això si  que seria un gran miracle, digne del millor Sant Vicent: que la Generalitat del PP deixara els "fastos" i altres "saraos" i es dedicarà a millorar tot tipus de serveis. 
-