L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 3 d’abril del 2013

Ni detés ni emmanillat



Davant els molts rumors i comentaris escampats per la xarxa i que posen en dubte fets que, tal com han publicat els mitjans de comunicació, consten en l’informe de la Policia Local de Tavernes ( parlem de l’emmanillament i detenció del pressumpte agressor, regidor d’un poble veí, unes accions que mai no es van produir) hem d’aclarir als nostres lectors i sempre en base a la versió oficial de la policia local, publicada avui en la premsa:

1: Que l’agressor no va ser emmanillat ni va estar detés per la policia local. Simplement identificat. I la bona prova és que va tornar a la revetlla, on després sembla ser que alguns coneguts seus continuaren el folló per la seua part. Però això és una altra història.

2. Rebutgem i denunciem els remors i falsedats escampats pel poble i per la xarxa, i que han dit mentides tan greus com que l’alcalde de Tavernes no anava en condicions. Uns remors completament falsos i que només responen a una campanya de desprestigi on “tot val” per tal d’insultar, despreciar, emmerdar al rival polític sense cap respecte a l’ètica i a les persones.

Denunciem també la campanya de violència alimentada amb escrits i comentaris amb un marcat component ideològic feta amb escrits en la xarxa que desprestigien persones simplement per ser govern municipal i amb ús de qualificatius com que l’alcalde és un titella, un incompetent, una politja de transmissió “dels Miquels i Perfecto”, un corrupte que urbanitza una escola de la platja per beneficiar la seua família, un alcaldillo, un dictador, un alcalde que abusa de l’autoritat... i una altra retafila semblant dirigits a regidors com Llum Sansaloni o Josep Llacer, amb insults com impresentables, inútils... i altres brofegades semblants. Situació que sembla ser consentida i fins i tot sembla ser aplaudida per aquells que l’haurien de tallar.

Una manera d’actuar que no compartim ni farem nostra en aquest blog. I així no vam usar ni vam fer públiques situacions personals, o de “faldes” de persones que estan en les nostres antípodes polítiques.

3. Com li agradava dir a un exalcalde: “L'alcalde de Tavernes és alcalde les 24 hores del dia. Sempre és i actua com alcalde”. Per tant Jordi Joan és alcalde les 24 hores del dia i tots els dies de l’any i mereix un respecte sempre i allà on estiga del nostre terme. No es pot consentir que vinga una persona de fora, per molt regidor que siga del partit que més mana, i que acosse, moleste i arribe fins a l’agressió al nostre alcalde. 

Més informació:
-

23 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo vaig estar a la berbena, a eixa hora, i vaig vore com passaven els 4 policies a per el xicot, jo estaba al final de tot, i no se com va ser la ''detencio'', el xic va ixir molt tranquil d'alli en companyia la policia.
El que si que vec un poc desproporcionat es que anaren 4 policies a per un xic, però bé, supose que sería per seguretat.
No se el que va passar, però sigues alcalde o no, no importa per a que t'ho passes be, i que ningu et moleste.

Anònim ha dit...

Jo vaig vore com eixia el xic per el seu propi peu. Anava caminant davant de la policia i ben tranquil.let. en ningún moment anava enmanillat.
De fet, ell tenia les mans apioades al capot del cotxe. Si una persona està enmaniada en les mans per darrere.no pots estar apoiat.no?

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

El que es greu també es que darrere el covard anonimat i des de cert blog, s'anime a estes actitus feixistes amb articles tendenciosos, i es més greu si cap el que la gent seguisca estos blogs.

Però bé, els que donem la cara sigam pel nostre camí que serà al cap i a la fí, el que eixirà guanyant doncs la raó te un sols camí.

Anònim ha dit...

ves tu a soles uniformat, vestit de policia, i mesclat entre centenars de persones que estan ballant i, moltes, passades d'alcohol, eufòriques o esperant el minim per a iniciar el lio. A més, si estàs a soles, intenta que t'acompanye una persona o que es negue i tingues que forçar la seua eixida. Aleshores, voràs com quatre policies no era desproporcionat. La Policia està per a disuadir als demés de baralles i mals comportaments, i no tenen que anar d'amagat i un per un, i si hi ha lio pegar-se de bofetades. El desavantatge de la policia, és que té que reduïr a l'agressor, si cal, i no iniciar un combat de boxa. Amic, crec que t'equivoques i estas comparant-los amb els segurates de pubs i discoteques; estos entren a per una persona a la zona de ball, i amb un parell són prou per a quedar-se a soles pegant bofetades.

Anònim ha dit...

Buenos estamos,sera todo lo alcalde que tu quieras,pero que no nos olvidemos que no fue elegido por el pueblo,sino que nos lo embutieron a la fuerza.
Se nota que es demasiado joven para ser alcalde,lo único que hace son chiquilladas de un poco mas de la puvertat por ejemplo el caso del galgo,que la verdad es conocida por todo el pueblo,no dan citas para que te atienda(que eso no a pasado nunca)hace entender que no puede solucionar nada sin comentarlo con los que nombrais y tambien se rumorea que cuando estas hablando con el y no puede ó no quiere seguir envia por el movil al secretario que le llame para cortar la conversación y se marche la gente,eso es ser alcalde?para mi no.
los refranes son verdaderos y hay uno que dice que cuando el rio suena agua lleva.
de todas formas dos palmadas en la espalda no es nada para un hombre para un chaval puede que si.

Anònim ha dit...

I denuncien a l'Alcalde per detenció ilegal? L'Alcalde, també participa en una detenció? Està clar que eixe Regidor de Favara, que per cert, li agrada l'alcohol més que l'aigua i així anava el xicot, a falta d'arguments intenta desviar l'atenció denunciant també a cinc policies, a vore si així els deixa sense sou a ells i a qui d'ells depenen. Si senyor, tot un democrat eixe xicot; si amb eixa edat ja li val tot en politica, mare meua quan agafe experiència.

Anònim ha dit...

Mes o menys els mateixos anys que tenia quan foren alcaldes Eduardo Bononad i Eugeniet Perez, el vostre admirat "electricista d'alta tensio" i "mariner en terra" i fracassat impulsor de PAis i Marenys 2A, a més de rondes circumval·lació i parcs Cantalots no fets. Amb una cosa a favor de Jordi: arriba a l'alcaldia despres de 4 anys de regidor portaveu del Bloc, cosa que els demés no.
El cas del galgo? Es nota que no tens cor. Que intente evitar que a un animal li passe alguna cosa i mes una raça tan espanyola i acabe adoptant-lo... xapo!! Tu hauuries preferit que el xafara un cotxe.
I això que dius del secretari... b´e, tu ho dius clar: se rumorea. I es que "cuando uno es ladron se cree que todos lo son". Això que dius es el que sempre han fet els secretaris dels alcaldes del PP. Si eixa tactica els la van ensenyar en les reunions ideologiques i cursos de formacio que fan en Valencia per saber com tratar i com llevar-se la gent de damunt.
I cuando el rio suena... será en el PP que sou capaços de tot a vore si de tant de sonar es una riua.

Anònim ha dit...

Pues te lo embutirían a ti en un universo paralelo. Aquí existe eso llamado democracia, y los pactos són válidos, aunque a tu talante pepero le moleste.
Si este es jóven para ser Alcalde, el Concejal de Favara ya me dirás tú que és, aparte de jóven.
Si el galgo lo querías tú, habérselo pedido. Igual te lo daba.
Ahora resulta que te fías de los rumores, ya que no has comprobado "en tus carnes" el aviso al secretario para no atenderte. Amic, ser Alcalde és algo más que recibir visitas. Pero a tí te da igual eso.
Refranes te diría unos cuantos, y palmaditas en la espalda también por lo macho que eres.
Si a tí te parece bien que le peguen al Alcalde, porque no te cae bien, pues a mi no, sea del partido que sea, porque es MI Alcalde y MI pueblo. Si él no puede disfrutar de sus calles, ya me dirás como me voy a sentir yo.
Ale va, saca las alas y a volar.

Anònim ha dit...

Ay otro que dice que a quien le pica ajos come,nunca en la vida han echo eso como tu lo dices .
que eres trabajador de renfe?jefe de estacion?maquinista?de momento de las promesas 0.
Y para que sepas,que seguro que lo saves nunca hagas tonto a tu adversario.

Anònim ha dit...

Efectivament, de les promeses 0: no subiremos el IVA, no subiremos el IPC, no congelaremos pensiones; no subira el paro...
Pobre PP-Rajoy! Ni una complida.
Només li faltava dir: No acceptarem mes sobres.
Jo no t'he dit tonto. T'ho has dit tu mateix!! Dime de que presumes...

Anònim ha dit...

Jo conec al xicon de Favara i als amics, entre els quals hi ha familiars de l'alcalde, i els agrada pintar molt, però molt. Esportistes i pintors, festers i cassalleros com ells assoles. A mi ja me n'han fet tb alguna en el seu poble per ser foraster, però vaig pegar mitja volta i me'n vaig anar. Si hagués sigut un regidor del bloc de Favara que li haguera dit "mu" a Manolo quan era alcalde de Tavernes la que s'havera muntat atacant al de la Ribera Baixa.

Anònim ha dit...

Per cert ja que parleu del galgo, si voleu un gos de similars caracteristiques, algun desaprensiu n'ha abandonat un altre per poble, aquest matí anaba sense rumb per el passeig colon, este no s'el quedara l'alcalde, però igual entre tots li poden buscar un lloc agradable on passar els dies, que no siga el carrer, i ja ho sabem tots ara estan els xiquets de vacançes i sense voler serà victima de gamberrades, ajudem a l'animalet, i de paso podriem donar unes xarles als colegis i instituts, perquè n'hi han xiquets que no tenen respecte per res. Gracies.

Estruch ha dit...

Al anònim que diu que no va ser elegit pel poble, sino que els en van embutir : Quant al PP no li parega bé açò, te la solució en les seues mans i amb la seua majoría absoluta : Cambiar la llei i que per ésta governe qui siga el més votat, o millor encara, que l'alcalde siga elegit dirèctament per elecció popular . A

Anònim ha dit...

Greu és que una persona siga atemptada per una altra... més greu és que ho faça un regidor i molt més greu és que ho faça a un alcalde... però si hi ha alguna cosa molt més greu és que des de certs cercles es faça conya d'eixa situació, menyspree la figura d'alcalde i regidors de la seua població i sobre tot que puga arribar a incitar a la violència... recordeu que la caçera de bruixes, pot ser d'anada i tornada... no feu allò que no us agradaría per vosaltres.

La Cotorra de la Vall ha dit...

¿Sr.? anònim - si ho hem escrit bé - ¿Sr.? anònim, perquè dubtem que un senyor/a siga capaç de dir el mateix.

Si vol que li publiquem el seu comentari ho fem de seguida, però diga'ns el seu nom complet i refrendat per una una fotocopia del DNI.

No tenim cap problema en publicar-ho si vol amb pseudònim, pero el que li hem dit del DNi obligat.

I després assumesca responsabilitat si el Sr. Enrique Estruch (que sempre firma, no fa com vosté) i el mateix alcalde volen actuar per la via que consideren.

Nosaltres simplement li direm que en aquest poble no hem tingut mai d'això que vosté diu, perquè la gent que feia anys ens governava no arribava ni a això, i Tavernes està com està.

I el pitjor no és com està, sino els anys i anys que costarà alçar el cap gràcies a la gestió de les "lumbreres" que ens han governat.

Comentaris així, no hem publiquem cap. Pensem que sabrà on dirigir-se que segur que li publiquen fregant-se les mans de contents: tot el que siga brofegades contra l'alcalde - ara acompanyat del senyor Estruch - segur que ho accepten.

No ens faça a tots iguals.

Anònim ha dit...

Per al de "l'embutido". Una cosa en tranquilitza: No coneixes a Jordi com a persona ni com a ciutadá ni com a polític. En gent com tu está l'origen de la situació actual

Anònim ha dit...

La zona de festa, sud de la platja (carrer Gebalcobra) està saturat acústicament. És més, al Pub Aquarium se li permeten actuacions de grups de Rock en la seua terrassa. Les queixes del veïnat dirigides a l'alcalde no serveixen de res. Caldrà acudir al jutge com ha passat en Cullera?. Es en Jordi un bon alcalde si ho permet?

Anònim ha dit...

Ho permitix Jordi o ho permitix la llei?
Supose que l'Ajuntament farà el que diu la llei i els seus tecnics exigiran totes les condicions que marca la llei, com farà en falles o festes del poble.
No crec que permitisca coses que no estan en la llei.
Jo mire que incompliment de les lleis no hi haura, ara no negaré qie això de que sempre la paguen els mateixos llocs, es fastidios.

Anònim ha dit...

A anònim (04/04/2013 22.50.00): I que fem amb les falles, que a part de ocupar un desmesurat lloc públic també saturen acústicament (prou més que un grup tocant "a pèl" i no sols dies puntuals), si no també venen alcohol al carrer. Que fem, les prohibim també? Que pensa Manolo Vidal (alias Eugenio Iberdrola) de tot açò? I les proveçons també, no?
Que passa, que com tindre vivendes la platja es un luxe, tenen que tindre més dret al descans que les persones normals?

Anònim ha dit...

Mira tu, un altre democrata. Aprofita la situació, per a posar més llenya al foc i amenaçar amb noves denuncies. És zona acusticament saturada? Açò és així o és el que tu vols? Tan sols falta que digues, que Jordi Juan es merexia ser apallisat per permetre la revetla en eixe lloc. Mare meua!

La Cotorra de la Vall ha dit...

Si eixe no ho ha dit, ja n'hi ha qui ho ha dit.

Comentari d'un "democrata de tota la vida" en un lloc públic quan un conegut li contava el que havia passat: "Xe, quina llástima no estar jo alli". Serien dos els que li pegaríem les punyades"

No cal ni fer comentaris. Damunt dit en un lloc public on sempre hi ha qui el sent i passa el parte. Mira el coneixement que tenen alguns.

Anònim ha dit...

No som com vosaltres que aneu a escoltets traicioners.
estem en llibertat d'espresio y podem dir lo que pensem.

Anònim ha dit...

Mira, com eixe d'ara que diu que hi ha llibertat d'expressió, si penses el que les gavines volen. Al final açò servirà per constatar qui són realment les gavines: amants de la violència, dèspotes i sense arguments. Imposen la raó i maten el diàlec. Vinga va, no pareu d'opinar, que ho feu molt be.