L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 16 d’abril del 2013

PLENARI D'ABRIL: L'Ajuntament de Tavernes agraeix Francisco Escrihuela "Morris" els anys de treball

La corporació de Tavenres va agrair públicament en el plenari d'abril els anys de treball dedicats als municipi del seu treballador Francisco Escrihuela Bordes, popularment conegut com "Morris" amb motiu de la seua jubilació.

L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, acompanyat dels portaveus municipals va fer lliurament d'una placa a la persona interessada, moment que arreplega la fotografia. 

Paco Escrihuela va començar a treballar a l'Ajuntament de Tavernes l'any 1965 a l'antic escorxador valler i després va passat a la brigada municipal on ha vingut desenvolupant la seua tasca, moltes vegades en treball de responsabilitat, fins fa uns dies en què s'ha jubilat. 

-