L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 24 d’abril del 2013

Tavernes presenta la XIé edició del Summer Training Camp 2013





El saló de plenaris de l'Ajuntament va acollir l’acte de presentación de la segona edició a Tavernes del Summer Training Camp, activitat esportiva de base que se celebrarà entre el 23 i el 29 de juny amb participació de xiquets i joves d’ambdos sexes entre els 7 i els 17 anys.
 
L’objectiu, tal com va explicar el coordinador, Abili Muñoz, és oferir bàsquet i una gran varietat d'activitats complementaries recretatives i que els participants consoliden tot allò que han rebut d’ensenyament en la temporada. El coordinador va destacar que també és un lloc on iniciar noves concepcions del bàsquet amb el treball amb entrenadors, mètodes i companys diferents. 
 
L'acte de presentació va estar presidit per l'alcalde de Tavernes Jordi Joan, acompanyat de la regidora de Turisme, Carmen Canet i el secretari del CB Tavernes David Llàcer a més del coordinador del STC. 

L'alcalde de Tavernes, Jordi Juan, va donar la benvinguda a la gran quantitat d’aficionas i jugadors que omplien el saló i va destacar la importancia de l’espor com agent formador de perseones, així com el compromís de l’Ajuntament i de la Regidoría d’Esport en donar tot tipus de col·laboració a aquelles activitats que programdes des dels clubs locals promocionen l’activitat esportiva, i millor si és a l’esport base com a projecció de futur
.
El secretari del CB Tavernes, David Llàcer, va resumir les activitats del club en la temporada i l’esforç que suposa l'organització del Summer Training Camp per segon any, així com la millora que s’ha introduit, i remarcava l’interés que té aquesta activitat i prova era l’ampla presencia en el saló. 

La regidora de Turisme, Carmen Canet, va donar el recolzament i comentava que es compta a més de l’aspecte esportiu amb la promoció que farà de la ciutat perquè arriben participants de tot l’Estat Espanyol, amb la qual cosa es una ferramenta publiciataria per al nostre poble i la nostra platja. 

L’Ajuntament, a través de les dues regidories d’Esport i de Turisme, col·labora en 2.000 euros. 
-