L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 16 d’abril del 2013

XVII Setmana ciutadana - Dimarts



Ahir es va inaugurar la XVII Setmana Ciutadana que organitza i patrocina l’Associació de Veïns la Valldigna amb les intervencions de la presidenta, Maria Lluïsa Grau, i el president de COVECOVA - la federació territorial valenciana d'associacions de veïns - Juan Antonio Caballero, amb un discurs centrat sobre tot en la crisi actual i el paper de les associacions en eixa situació.


Caballero va remarcar que les associacions han de participar, ser solidaries, proposar i participar en la solució de les dificultats que troben els ciutadans i ciudatanes per a poder traure el cap en aquesta crisi.


Així mateix va informar de tot un conjunt de mesures que des de diverses associacions veïnal es porten a cap en localitats – cas de bancs d’aliments, cursos de formació... tot amb l’objectiu de donar solucions als veïns.


Avui dimarts, dia 16, la doctora en medicina i cirurgia digestiva, Maria Teresa Sala, parlarà sobre “Crisi a la Sanitat”.


Demà dimecres es compta amb la intervenció del doctor en història contemporània, Vicent Grau i Reig, que parlarà sobre “La segona república al País Valencià: Quina memòria histórica?.
-