L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 28 de maig del 2013

139 euros de la butxaca li costarà a cada valler “l’empastrà” del PP en l’aparcament del Passeig


 
L’ajuntament de Tavernes pagarà 2’5 milions d’euros a l’empresa Park Campanar, concessionària i constructora de l’aparcament subterrani del Passeig del País Valencià després que aquesta haja renunciat a la seua explotació. 

L’ajuntament, és a dir els veïns i veïnes de Tavernes, pagarem sobre els 2’5 milions a l’empresa constructora” informava l’alcalde Jordi Joan i confirmava el regidor d’Hisenda, Víctor Borràs, en l’acte de balanç de gestió celebrat ahir. 

Les empastrades del PP de Tavernes, a més que ens han deixat un sequer on abans hi havia un passeig arbrat i amb ombra; a més que han eliminat qualsevol possibilitat de recuperar aquesta zona verda amb arbres com cal, ara ens assabentem que ens “obsequien” amb un deute a l’Ajuntament de 2’4 milions d’euros, a pagar a l’empresa pel cost de l’aparcament. 

L'empresa va renunciar a la concessió la passada legislatura, que és quan es va iniciar el tràmit per pagar-li. Un pagament que deduïm pel que es va dir ahir que està al caure i que representa, si calculem que en som 18.000 vivint a Tavernes, a 139 euros per persona. O siga 556 euros per una família tipus de quatre membres. 

Segons es va explicar ahir en l’acte informatiu, s’estava negociant inicialment amb Bankia, entitat que va fer el prèstec a Parc Campanar, però ara l’entitat bancària ha traspassat l’immoble al “banco malo” i s’està a l’espera d'acabar de negociar i determinar les maneres de pagament. 

I eixe pagament li ve a l’Ajuntament quan el govern de Rajoy ha tancat l’aixeta de les subvencions als Ajuntament, quan els governs Central i Autonòmic del PP ofeguen més i més a les administracions locals. I escoltem algun demagog local demanant que es baixen els impostos i l’IBI, quan el seu partit cada dia ofega més i més l’Ajuntament i quan governaren portaren la ruïna, el deute i les ombres a Tavernes.
-

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Marxaven amb molta presa anit els cameres de TELE 7, quan va apareixer a la pantalla de la casa de la cultura la imatge del parking... era hora de sopar, els entenem.

Anònim ha dit...

Si que es veritat.
Va ser anunciar que anaven a tractar-se el punt del parking i de la piscina i van plegar trastos i van acabat.
Si algú ha tingut el coratge hui de vore que han emés, que ho conte.

Anònim ha dit...

Més d 500 euros per família per una errada de l'actual oposició? Q paguen ells el deute! No ho entenc, no se'ls pot obligar legalment a assumir les conseqüències de la seva mala gestió? No seria el més lògic? Em bull la sang d'impotència! A més, jo ni he demanat ni use ni necessite eixe pàrquing per a res! En canvi sí era feliç mirant els peixets de la font q teníem antigament i escoltant el so de l'aigua en caure del xiquet de pedra....

Anònim ha dit...

No ho entenc, si renuncien ells, per què ha de pagar l'Ajuntament?. Què diuen els informes del Secretari o tècnic de contractació i de l'interventor? Perquè si es va actuar en contra d'ells caldrà demanar responsabilitat als qui ho van fer.

La Cotorra de la Vall ha dit...

És complicat d'explicar, però es la llei.
Resumint: Tot parteix del concepte que quan un organisme public (Estat, Ajuntament...) vol fer una obra publica i no té diners ofereix eixa possibilitat a empreses a través de la concessió del servei i garantint la viabilitat i rendibilitat, o siga que l'empresa he recuperar els diners i com a mínims un guanys.
Si això no es dóna després, l'empresa pot renunciar a la concessió i torna, en aquest cas, a l'Ajuntament.
Es valora el que ha invertit i el que ha recuperat (clar això es variable, segons els anys que ha estat fent servei) i se li paga.
Més o menys per que siga entenedor.

To be made redundant ha dit...

Yo me parto con la política, pq qui diu un parquing de 500 places a tavernes o un aeroport a una provincia com casell o un tranvia a la ciutat de lleo.
Jo vull fer una proposta genial una autopista de peatge, per anar a la mar. Aixo si jo sere el constructor i quant quebre em pagueu el q val

To be made redundant ha dit...

I per cert, si el deute de l'ajuntament supera el limit per poder demanar prestec, la liquidesa es -0,5 millons €, com pensa pagar al parquing.
Al marge q es injunt, no pot. Encara tindra q pagaro d'aci 2 anys amb ineresos a l'empresa i ames demanant un prestec