L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 29 de maig del 2013

Avui a les 12 de migdia, plenari de moció de censura a l'Ajuntament


El plenari, tal com marca la llei, s’ha marcat per a les 12 del migdia. Allí s’ha de decidir si finalment s’aprova o es rebutja la moció de censura presentada pel PP i la trànsfuga Karina Vercher, expulsada d’EUPV i que ha firmat una moció en contra de la voluntat del partit pel qual va estar elegida regidora. Si el plenari s'hagués de suspendre, la llei no diu res de repetir-se en els 10 dies, com s'ha publicat. 

La regidora Karina Vercher es converteix en trànsfuga des del moment que usa el seu nom per a firmar una moció de censura en contra del govern que ella va votar, i és trànsfuga des del moment també que usa el seu vot per canviar alcaldies i ho fa en contra de la voluntat d’EUPV, partit per al qual va ser elegida en maig del 2011. No cal ni dir, perquè tothom ho sap a Tavernes, que EUPV no recolza ni legitima l’actuació de la seua exregidora, convertida en trànsfuga des del moment mateix, i no abans, que firma eixa moció en contra de la voluntat d’EUPV.

I això no ho diguem nosaltres. És l’esperit i el que sura en el pacte-llei antitransfuguisme que hi ha a Espanya. Hi sentències en eixa línia hi ha

Una moció de censura que ha donat per a molt que parlar a Tavernes aquest dies, però nosaltres pensem que sobre tot ha servit per acabar de conéixer el tarannà del candidat de l’oposició local, si és que en el poble on tots ens coneixem, no era conegut.

A l’acte de balanç de gestió celebrat dilluns no oíem cap desqualificació, cap paraula contra ningú per aquesta moció. En aquests dies en cap mitjà de comunicació hem pogut llegir res contra el candidat de l’oposició per boca de Jordi Joan.

Però els veïns de Tavernes si que han pogut contemplar i indignar-se davant l’espectacle “barribajero” d’una emissora comarcal de televisió, de clara tendència i signe polític conservador i de dreta, un espectacle indigne protagonitzat per un impresentable que es diu comentarista o tertulià, i que dedicava el temps de les seues intervencions no a argumentar o qüestiones temes de Tavernes, sinó a insultar, menysprear, inventar tot tipus de mentires contra l’alcalde de Tavernes (dictador, feixista, talla caps del que no pensen com ell, està per aprofitar-se de l'ajuntament, en temps de Franco no hauria desmerescut.... entre altres, i ben repetit). I damunt expressat amb un llenguatge groller, bast i burd, i sense cap mínim de respecte a la persona i al càrrec al qual estava apallissant verbalment. I tot això dit en un plató on l’alcalde no estava, en un plató on no ha estat mai convidat per poder defendre’s.

I per un altre costat, el candidat de l’oposició Manolo Vidal, callant i fent bo tot el que deia el tertulià, sense que en cap moment diguera ”Ja n’hi ha prou. És el meu rival polític, però és una persona i l’alcalde del meu poble. Per tant, li pregue deixe eixes actuacions i eixos insults”.

Això pensem que hauria estat, com a mínim, l’actuació correcta d’un veritable líder polític local;  la resposta que donava a un maleducat qui vol liderar el PP i ser alcalde de Tavernes, o com a mínim, la resposta i actuació de qualsevol ciutadà. Manolo Vidal no ho va fer mai, i amb la seua actuació permissiva i complaent davant les càmeres – ves a saber que dirien abans del programa i fora de càmara- simplement va deixar palés que, per damunt de rivalitats polítiques, té quelcom més envers Jordi Joan.

Jordi Joan podra ser més bo o pitjor matemàtic, podrà ser més bo o més roin gestor, podrà ser millor o pitjor alcalde, però el que no hi ha cap dubte és que Jordi Joan és una bona persona. Podem dir el mateix de Manolo Vidal? Es mereix Tavernes, es mereix el PP eixe candidat? Es mereix Tavernes un grup municipal que recolza a peus junts un candidat amb eixe tarannà?

-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

La moció en directe per radiogandia http://stream.radiogandia.net:8674/stream

Anònim ha dit...

Com dirien els de "Gomaespuma"...ENHORABUENA A LOS PREMIADOS!!!!

Anònim ha dit...

I ara què pot passar?

Anònim ha dit...

Cotorra el passe el enllaç del programa per al que la gent el vega i escolte al Pina, el presentador i al Ex-alcalde Manolo Vidal, per que no te desperdici i que la gent jutge

http://www.youtube.com/watch?v=2Q5gagcL99M

Manolo ves aixina que tu a soles acabaras en el PP de Tavernes.