L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 25 de maig del 2013

Avui a partir de les 5 de la vesprada l'Agrupament Escolta Valldigna netejarà la nostra costa




Els joves de l'Agrupament Escolta Valldigna netejaran el litoral de Tavernes dins el projecte internacional de Neteja de la Mediterrània. L’Agrupament Escolta Valldigna, la Fundació Scout Sant Jordi i la Federació d'Escoltisme Valencià, han organitzat la XI jornada de neteja del litoral mediterrani de Tavernes, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, els Escoltes del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca i Acció Ecologista Agró.

Els participants de la Valldigna actuaran, com ve sent tradicional, sobre la franja litoral des del final del casc urbà (Escala de Padur) fins al terme de Xeraco. La neteja començarà a les 17h del dissabte 25 de maig. La neteja de la platja estarà inclosa en la campanya internacional Clean-up the Med, iniciativa reconeguda pel programa ambiental de les Nacions Unides, i que va sorgir a 1985 des de l’ONG italiana Legambiente. Des d’eixe moment, s’ha anat estenent la iniciativa, portant-se a cap simultàniament en tots els països de la conca del Mediterrani, l’últim cap de setmana del mes de maig.

L’Agrupament Escolta i Agró participen per onzé any consecutiu en una campanya que treballa amb l’objectiu de que les entitats europees concienciades en la protecció del medi ambient, realitzen anualment una acció conjunta de neteja de platjes. 
-