L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 16 de maig del 2013

Compromís: “El PP usa les institucions con agencia de col·locació dels seus dirigents”. El president de NNGG passa a ser secretari de l’Institut Valencià de la Joventut amb un sou de 45.1150 euros a l’any


Compromís peguntara a la consellera de Benestar Social en el plenari de Les Corts Valencianes quin ha estat els criteris perquè el president de les NNGG del PP siga nomenat secretari general de l’IVAJ.

El PP utilitza les institucions com agència de col·locació dels seus dirigents. Això és un greu insult a la transparència, a la democràcia i als ciutadans i ciutadanes, que veuen que amb els diners públics es paguen elevats sous a persones designades a dit per una consellera i que no tenen més mèrit que eixe”.

Compromís ha destacat “el menyspreu que té el Consell de Fabra cap a les polítiques de joventut, perquè nomes pensa en la joventut del seu partit, no en el conjunt de la joventut valenciana, d’eixa que ha d’emigrar perquè a la seua terra no tenen ni futur ni suport institucional”.

El president regional de NN.GG., Juan Carlos Caballero, ha estat nomenat secretari general de l’IVAJ i cobrará 45.110 euros bruts a l’any, vora 3.300 al mes.
-

1 comentari:

Un de tants ha dit...

BARCENES torna els diners.