L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 31 de maig del 2013

Demà dissabte I Jornada sobre biodiversitat agrària i mercats de proximitat

El Grup de Muntanya Valldigna i la regidoria d'Agricultura organitzen per a dema la "I Jornada sobre biodiversitat agrària i mercats de proximitat". La programació de la jornada és la següent:

10:00.- Xarrada sobre la importància de la Biodiversitat Agrària i l'Agricultura Ecològica, al Saló de Plens de l'Ajuntament de Tavernes.
11:30.- Intercanvi de llavors tradicionals a la plaça de Major de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.
14:00.- Descans.
17:00.- Xarrada/Debat sobre els mercats de proximitat i grups de consum com alternativa a l'actual sistema de comercialització agrària, al Saló de Plens de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

El Grup Muntanya Valldigna anima als valldignencs a participar en aquesta jornada sobre l'agricultura del futur i les diferents possibilitats de producció i venda dels nostres productes d'una manera més ecològica i pròxima.

També agraeix la col·laboració de la Regidoria d'Agricultura de l’ajuntament de Tavernes de la Valldigna en l'organització d'aquesta activitat que representa una passa endavant per intentar aportar idees i alternatives noves per al futur de les nostres terres i l'economia de la Valldigna.
-