L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 30 de maig del 2013

El nou organigrama de RTVV contempla 1 càrrec directiu per cada 5 treballadors


La direcció de Radiotelevisió Valenciana (RTVV) va informar després del seu últim consell d'administració que havia reduit 39 alts càrrecs amb un estalvi d'1,5 milions. Un estudi d'Intersindical revela que es compleix la retallada econòmica, però no el de llocs de responsabilitat. És més, la relació de directius en relació amb el volum de la plantilla després de l'expedient de regulació d'ocupació (ERE) ha augmentat molt.

L'estudi indica que es passa de 110 alts càrrecs a 88 en la nova RTVV, però es recorda que abans hi havia de plantilla 1.680 treballadors i a l'agost serà de 480. Proporcionalment, assegura la secció sindical, es passa d'un càrrec directiu per cada quinze empleats d'abans a un per cada cinc. 
 
Les retallades han estat brutals en el nombre de treballadors, de 1.680 a 480, i eixa mateixa proporciona no es dona ni de lluny en els directius, de 110 a 88. ¿I quin PPartit nomena els càrrecs directius? I com nomena i en base a quins requisits eixos càrrecs? Sense comentaris.
-