L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 17 de maig del 2013

La falla Cambro organitza per al dissabte un concurs nocturn de paelles



Ja pots inscriure't en el concurs de paelles nocturnes organitzat per la falla Cambro de Tavernes,  que comptarà, com a al·licient i per acabar en gran la festa que s'allargarà fins a la matinada, amb l'actuació en directe del Dj José Coll, un dels millors discjòqueis nacionals de música remember dels anys 90.

Podran participar-hi tant fallers com no fallers, de totes les edats. A més, serà una nit solidària i qui vulga podrà aportar un quilo de menjar no perible i de llarga duració (llegums, ous, llet, galetes, arròs, pasta, etc.) que s'entregaran a Caritas de Tavernes per a ajudar centenars de famílies necessitades. El preu és de 30 euros per paella i es donarà recapte per a 10 persones.

Estàs segur que t'ho vols perdre? La falla Cambro t'espera el pròxim 18 de maig a les portes del casal de la falla Cambro on, a partir de les 18 hores, hi haurà jocs tradicionals per als més menuts, i com que ja farà bon temps un bon berenar amb orxata i fartons al preu increïble d'un got d'orxata i dos fartons per tan sols 1 euro.

Per a inscriure's i demostrar que eres el millor paeller de la Valldigna, cal enviar un correu electrònic amb les teues dades i el teu mòbil a: fallacambro@hotmail.com, i es posaran en contacte amb tu. Trobaràs més informació a Twitter; @FallaCambro, amb el hastag #PaellesCambro18maig, i a l'esdeveniment que han publicat en el seu perfil de Facebook.

- De la Falla Cambro
-