L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 31 de maig del 2013

La Falla la Dula presenta les falleres majors



 
La comissió de la Falla la Dula de Tavernes de la Valldigna, en un acte  celebrat al seu casal, va presentar oficialment a Sonia García i García com a fallera major del 2014 i a Mónica Salinas i Bosch com a fallera major infantil del 2014. Les dues falleres aniran acompanyades per Carlos Torres i Fillol, i Vicent Enguix i Brines, president i president infantil respectivament.

Moments abans, Sonia Garcia i Garcia, va rebre la telefonada del president i la comisió, per a comunicar-li que havia estst elegida com a fallera major de la falla la Dula per al any 2014.
-