L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 20 de maig del 2013

La Generalitat es troba al capdavant de les institucions més mal pagadores a proveïdors. No és el cas de Tavernes després de dos anys de bona gestió. Ara, el que passarà a partir del 29... ves a saber!.


El País Valencià és la tercera autonomia amb més factures pendents de pagament als autònoms (670 milions d'euros) i la segona Administració que més tarda a pagar als proveïdors, sobre els 153 dies, segons l'Informe de la Federació d'Autònoms ATA.


La morositat pública i els terminis de pagament als autònoms han tornat a augmentar en els últims tres mesos, malgrat l'entrada en vigor de la directiva europea de lluita contra la morositat. 


El territori valenciano que governa el PP ha augmentat el seu deute en passar de 661 milions el febrer passat a 670 aquest maig. Unes dades que no ens han estranyat, i estan molt d’acord amb el que passava a Tavernes fa només uns pocs anys, també amb el govern del PP i Manolo Vidal. 

Per tant, proveïdors, prepareu-vos, perquè igual d’ací poc si finalment tornen a prendre les regnes el govern de fa uns anys, igual tornem a les situacions del 2009, 2010 i 2011 quan aquest Ajuntament governat pel PP pagava quan pagava, tard i a quasi un any, i molt poca gent volia treballar o ser proveïdors.

-