L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 28 de maig del 2013

Tavernes com excusa


Realment és per indignar-se, però al final el rius en vore com es retrata, com el subconscient el traeix i com sense voler-ho, ens informa i ens confirma que li importa una bleda Tavernes. És el poder el que li importa. Tavernes és l’excusa.

I no ho diguem per les manifestacions que fa, Manolo Vidal, que avui publica el diari Levante-EMV. No són les manifestacions, sinó el que es dedueix d’elles, d’allò que es pot llegir entre línies i que, al nostre parer, demostren quina ha estat l’actuació del portaveu del PP i en què ha passat aquest dos anys. Per a nosaltres, i en allò que respecta a Tavernes, no ha fet res. S’ha passat dos anys rascant-se la panxa, cobrant vora 40.000 euros d’assessor de Diputació, per no preocupar-se de res per Tavernes. Clar i ras. I els fets ho corroboren.

Ara ho diu ben clarament: “no pararé hasta que el presidente Fabra i el presidente Alfonso Rus nos den lo que creemos”. O siga, ara no pararà, ara que governa. Si ara no pararà, està clar que abans no marxava, no caminava. Estava quiet i rascant-se la panxa. Com que no governava no feia res. Dos anys senser fer res per Tavernes. ¿Que li ha demanat per Tavernes des què assessora a Rus? Ens ho explica? Perquè no hem vist res.

Vosté no pot dir res que haja fet. Ni ara ni quan era alcalde. Li recordem que el Plan E i el Plan Camps igual ens haguera tocat. Ens hauria tocat encara que hi haguera una granera per alcalde. Perquè no es mirava colors ni persones. Era per a tots. Fora d’això, nomes va fer que cobrar 50.000 euros a l’any i a vore-les vindre.

Ja veu. Ara li ve demanar i demanar. El recurs de sempre, populista. I mentrestant, podem dir el que no ha fet, allò que no s’ha preocupat de res encara que són problemes greus a Tavernes. Per no cansar el lector, nomes uns quans. Tenim el problema del riu Vaca, i no ha mogut un dit. I damunt el seu partit va votar en el Congrés de Diputats contra de les esmenes de Compromís perquè s’executara l’obra. I vosté va callar. No va dir res. I qui calla atorga.

Tenim el problema del Vergeret per culpa de la il·legalitat de les construccions que el PP va consentir i aprovar, i no ha fet res per resoldre un problema creat pel seu partit. No ha ajudat en res a donar una solució.

Tenim el problema del col·lector de la platja i no ha fet res per impulsar que l’obra es faça quan està pendent de permisos d’Administracions que controla el PP. Tenim el problema de la manca d’arena en la Goleta, i això provoca mala arena i mala analítica i perdua de bandera blava. I que ha fet vosté i el seu partit per la solució? No res. Ni quan era alcalde ni ara que es assessor.

I ara ens ve amb bovades de si va fer per la seguretat en els camps i asfaltat dels camins. A qui vol enganyar? Va asfaltar alguns camins ¡ja era hora després d’estar 12 anys governant i no asfaltar-ne cap! per ser una obra de Diputació. Vosté va triar aixó com ho haguera pogut dedicar a una altra cosa. El govern d’ara els ha dedicat a millorar l’entrada de la platja i l’entorn de la capella, el carrer Doctor Fleming i ara la placeta del Trinqueta. El PP va triar unes prioritats i el govern d’ara n’ha triat altres. Nosaltre l’acusem de desidia, que durant 12 anys no va fer l’entrada a la platja, ni la zona de l’esglesia, ni el carrer Fleming ni la placeta del Trinquet.

Seguretat en els camps? ¡Barbaritat de seguretat hi havia en el seu govern!. Mire si hi havia seguretat que els llauradors van tancar els camins. La millor prova de com era eixa seguretat. Ara no es tanquen camins. Tots els policies fan patrulles, hi ha més dedicació a la vigilancia, hi ha més mitjans que els que el PP va posar. I no es tanquen camins.

I com sempre sol fer, acaba dient-nos tontos, babaus, bojos a tots els vallers, o almenys es pot deduir això quan diu que el govern de Jordi Juan va rebutjar ajudes i subvencions de les Administracions superiors. Vosté s’ho creu?

En fi, vegem que només es preocupa i se’n recorda de Tavernes si mana. Ens gasta com excusa, com pretext, perquè interés per Tavernes ben poc n’ha demostrat.

-

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Cotorra, amb un article tan contundent, ens deixes sense poder aportar comentaris. Tan sols queda dir: tens tota la raó.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Gràcies però no s'estigueu de comentar. Volem saber les vostres opinions, amb educació i elegancia.

Anònim ha dit...

Cotorra tens tota la raó, Manolin ves a passetjar que governar no és lo teu.

Anònim ha dit...

Gracies per tan valiosa informacio.espere q la gent s' assabente d la veritat

Anònim ha dit...

Poder y poder. Impresentables que se atreven a decir que el alcalde de tavernes es un dictador. Hay imågenes que hablan por si solas!! El apoyo que hoy por hoy tiene jordi juan . No nos gusta la dictadura por eso queremos a jordi. Gracias por informarnos.

Anònim ha dit...

No os engañeis, el partido popular sabe como tratar a los chantajistas, les da lo que quieren. Miren como trata a Barcenas y a Aznar. Por tanto, lo de Tavernes, es poco para ellos, eso sí con nuestro dinero público. No les votaré mientras viva, aunque ya no sean muchos años por mi edad.

Karl Marx ha dit...

Recolze tot el que digueu del PP.

A vore quin dia feu autocritica i reconegueu que tot el que ha passat només es deu a eixa incapacitat històrica de les esquerres al nostre poble (si us molesta lo d'esquerres ho podem canviar). Ni haveu sabut governar quant ho tenieu com si havera majoria absoluta del Bloc, ni negociar entre socis. Ara de repent es feu amics d'Eduardo quan no haveu anat mai coaligats a eleccions, us agraden els liders que comencen per E.

Canvieu el tema: de Tavernes com excusa a Karina com excusa.

Anònim ha dit...

Tornes a demostrar la teua ignorancia supina en tema de política local.

L'any 1987 el PCPC (ara EU) i la UPV (ara Bloc) anàren coaligats e les eleccions municipales essent cap de llista Eduardo Bononad. Assoliren 7 regidors, entre ells hi havia dos de la UPV (Miquel Bononad i Dolors Escrihuela).

L'any 1991, i amb un govern en l'alcaldia Eduardo Bononad, ja EUPV, Miquel Bononad, candidat de la UPV, va formar part del govern com regidor de Cultura.

No t'enteres. Investiga.

Anònim ha dit...

Una xicoteta correcció d'escriptura: No era PCPC era el PCPV

Anònim ha dit...

Siga'm realistes, no es a Manolo Vidal a qui li toca anar a per ajudes per a inversions a Tavernes. Li toca anar al nostre govern, que és qui no pot rascar-se la panxa. O es que anavem nostraltres a per subvemcions quan governava el PP???? Ara voldrem que vaja l'oposició a trauremos les castanyes del foc...!!! Manolo està d'assessor en Diputació com també hi han assessors de Compromís, del PSOE i EU. El que no podem és dir tonteríes perquè fem el ridícul...!!!!

La Cotorra de la Vall ha dit...

On hem dit nosaltres que Manolo havia d'anar per subvencions?
Queda clar que sempre ens hem referit a que el PP de Tavernes hauria d'haver recolzat al govern municipal i haver parlat amb els seus quan el govern municipal ha anat per exemple:
- a demanar el cicle informatiu nocturne.
- a demanar la reforma de l'IES Jaume II el Just
- a demanar l'acceleració del col·lector de la platja
- a demanar la reposició d'arena en La Goleta. Mira per on ens ha costat segurament eixa falta d'arena una bandera blava.
- a demanar a la confederació que com a mínim iniciara alguna accio per tornar a la legalitat el sector Vergeret.

Eixes entre moltes més que ha fet el govern municipal davant organismes de la Generalitat i no ha tingut resposta ni ajuda del PP local.

També recolzar el Pla d'Ajust per salvar l'Ajuntament local de la fallida en que estava. Si en comptes ser un Ajuntament, haguera estat una empresa privada, el mes de juliol del 2011, un mes després de la pujada del nou govern, haurien d'haver demanant el concurs de creditors.

Son eixes coses a les que ens voliem referir. I tots han esta pedres i pals en les rodes del govern.