L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 24 de maig del 2013

Tavernes manté la Bandera Blava en “Platja de Tavernes” i perd la de la Goleta


L’Ajuntament de Tavernes ha celebrat la consecució de la bandera Blava en la genèrica “Platja de Tavernes” i lamenta la perduda del distintiu de “La Goleta”. Amb aquesta pèrdua es torna a la situació que hi havia fa dos anys, quan només hi havia la de la Platja de Tavernes.

I sembla ser que la cosa pot continuar així: un any si i un altre no, mentre continue la situació de manca d'arena i poca qualitat d'aquesta perquè com sabem és una zona de regressió i que, després d'anys i anys, ni la Generalitat ni la Demarcació de Costes donen una solució definitiva. 
 
En aquesta línia ha parlat la regidora de Turisme, M. Carmen Canet, que ha afirmat que estava sorpresa i també l'ajuntament perquè "no ens hagen atorgat la Bandera Blava de “La Goleta”, en tant què hem fet un gran esforç per augmentar, millorar i condicionar la nostra platja".

La regidora ho diu clarament on pot estar el problema: "allò que s'ha avaluat negativament és la manca d’arena de la platja ocasionada pels passats temporals. Hem d’indicar que fa uns mesos que vam presentar la sol·licitud a Demarcació de Costes perquè ens regeneraren la nostra platja i fins ara no s’ha atés la petició".

La regidora ha confirmat que l’Ajuntament de Tavernes ha fet els deures i ha posat en funcionament tots els elements necessaris per oferir enguany, fins i tot, més qualitat en els serveis que es presta.

Aíxi, l’Ajuntament ha augmentat el nombre de socorristes per tindre cura de les activitats dels banyistes, i esta temporada també s’han canviat les casetes de salvament perquè les anteriors estaven obsoletes. Les actuals són més grans i adequades per atendre les necessitats d’atenció als veïns i visitants, i també per l’ús dels mateixos socorristes.

La Regidoria de Turisme ha reforçat les activitats mediambientals i turístiques i s’ha dotat la platja de més serveis auxiliars. 
-