L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 28 de maig del 2013

Tot està igual en la piscina municipal. És l'empresa qui ha d'obrir la instal·lacio i si renuncia a la concessió, l’Ajuntament hauria de pagar-li uns 1’5 milions per l’obra feta.



 
Compàs d’espera en l’afer de la piscina municipal. Els tràmits continuen, segons es fa dir ahir en l’acte explicatiu de la gestió dels 2 anys, i ara potser que fins i tot amb mes lentitud perquè totes les decisions que s’han de prendre han d’estar autoritzades pel jutge. 

L’alcalde Jordi Joan ho va explicar quan deia que obrir la piscina ara mateix no és competència ni responsabilitat de l’Ajuntament perquè hi ha una empresa que té una concessió, ella està treballant per fer-ho possible. També recordava que hi ha un agent concursal que informa de totes les passes al jutge que finalment ha de donar sempre la conformitat en tot el que es faça. Segons va dir, l’Ajuntament dóna tot tipus de facilitat i ajudes al procés, com ja va fer en el seu moment lliurant el terreny de forma gratuïta i aportant 1’3 milions per a les obres. 

També va quedar clar que els tècnics de l’Ajuntament traballen conjuntament amb els de l’empresa per determinar exactament què s’ha de fer, quines obres calen i tot el necessari per finalitzar el procés. 

El regidor d’Hisenda, Víctor Borràs, va recordar novament que hi ha una concessió, que l’Ajuntament no es pot fer càrrec de la piscina mentre l’empresa no renuncie a la concessió i que eixa renuncia podria costar-li a l’Ajuntament la xifra de vora 1’5 milions d’euros a pagar a la concessionària. 
 
I diguem nosaltres i volem que ho recordeu, les coses legals són aixi, i ja ho hem vist en l’aparcament: si l’empresa renuncia, cal pagar-li els diners que ha invertit en l’obra. I ací ningú va a la presó per actuacions com aquestes. 

O siga, que entre l’aparcament i la piscina, si renuncien també, l’Ajuntament o si voleu el poble de Tavernes, pot pagar un total de 4 milions per les “empastrades” del PP. Ni més ni menys que 222 euros per persona, tot per la falta de planificació i d’estudis seriosos de viabilitat. Cal recordar que l’obra es va adjudicar a una UTE que no comptava amb l’informe favorable de viabilitat econòmica. 

En resum, una “empastrà” més del PP que si recordeu, que va arribar plantejar fer una jornada de portes obertes en precampanya electoral perquè tot Tavernes veiera l’obra. Sort que va imperar la racionalitat i, al final, es va aturar pel perill que representava a la seguretat dels visitants. 
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Encara que ara es critique la construcció del parkin y la piscina, molts ens preguntem:

- ¿Per qué cap partit polític quan es va plantejar fer aquestes obres no va votar en contra de la seua construcció?

- ¿Per qué cap partit ha plantejat mai un projecte de viabilitat seriós per aquestes infraestructures que ens agrade o no, ara tenir que fer front?

- ¿Per qué cap partit ha demanat responsabilitats patrimonials pels perjudicis que van suposar per l'Ajuntament el contenciós administratiu que es va plantejar per la venda de l'antic "Cuartel de la Guardia Civil"?

- ¿Per qué cap blog municipal quan parla d'aquestes obres realitzades no parla mai d'aquests assumptes ni aclareix aquestes incógnites?.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Hi ha un partit que ara té l'alcaldia que va votar en contra de l'aparcament i en contra de la viabilitat de la piscina presentat pel PP que tenia informe en contre d'intervenció. No es exacta la teua afirmació primera.
La viabilitat economica, en el cas de l'aparcament, l'hauria d'haver plantejar qui proposa l'obra. El problema rau en que no s'han complit les expectatives que en eixa viabilitt s'hi indicaven. Tavernes no ha respost a cap de les previsions de venta de places ni d'ocupació a hores pels particulars.
El cas de la piscina: la viabilitt econòmica ja se sap que la majaria absoluta es va pasar pel forro els informes d'intervenció.
No entenem la tercera pregunta. De totes maneres l'Ajuntament no va perdre el contenciós-administratiu que li va posar el Bloc, per tant no es va vore perjudicat en allò que maajorment havia aprovar el plenari (amb el vot en contra del Bloc) i anava a fer com Ajuntament.
No podem parlar dels demes blogs però no és la nostra feina investigar el que tu consideres incognites. Si tu ho vols fer i ens ho vols aclarir a tots tens les portes obertes a fer-ho. T'ofereim les nostres pàgines per allò que vulgues publicar.

To be made redundant ha dit...

Crec q l'estudi de viabilitat del parquing el va fer el mateix que el de l'escoleta de la platja.
Vaja manera de malgastar els diners publics, ara com ningun politic te consequencies per la mala gestió.