L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 25 de maig del 2013

Una mentira repetida 100 voltes no és una veritat



El PP, que va donar obres a empreses de fora per valor de 4 milions d'euros la passada legislatura, no està legitimat per obrir la boca, i menys quan allò que diu es fals. Però és la murga de sempre del PP: repetir les coses a mitges, sense aportar dades, repetir-les fins cansar-se i esperar que la gent se les crega. Primer van comenár per l’IBI. Ja els vam desmuntar la paradeta en:

Ara li la tornem a desmuntar. Afirmen que no és cert, no es veritat que el govern actual estiga donant a empreses de fora les poques obres que es poden fer. I si se’n poden fer poques no es per gust del govern, sinó perquè el PP va deixar l’Ajuntament com se sol dir “a la porta de l’asil”.

Recordem obres fetes pel govern actual: 
 
-Primera fase del Cantalot. Iniciada i acabada per empresa del poble.
- Millora del carrer Dr. Fleming (costat del mercat). Empresa del poble
- Millora entrada platja. Empresa del poble
- Millora i urbanització de l’entorn de la capella platja. Empresa del poble.
- Urbanització escoleta platja. Empresa del poble.
- Obres de reparació de tots els centres escolars. Empresa del poble
- Contractes de compra de material i proveïment a l’Ajuntament. Empresa del poble.

Empreses de fora:
 
-Ninxols del cementeri. Per concurs, adjudicada a la millor oferta. Empresa de fora especialista en ninxols. Es van convidar a participar 4 empreses del poble.

- Escoleta del Carrer Desemparats. Adjudciació per concurs. Cal dir que es necessitava qualificació d’empresa i tots no podien participar. Es presentaren MÉS DE 20 EMPRESES DE TOTA ESPANYA. Només es va presentar UNA DEL POBLE i les millores que introduïa al projecte no eren gratuïtes per puntuar més sinó que les cobrava a part. Es va adjudicar a una empresa valenciana.

Front això anem a recordar algunes adjudicacions de Manolo Vidal i el seu govern la darrer legislatura: 
Clica damunt per fer-lo gran
 
Plan E de Zapatero: Adjudica a 7 empreses de fora del poble obres per valor de 1.700.000 euros. Ho podeu vore al quadre verd de dalt.
Braç Treballador: Adjudicada a Jarquil Andalucía SA d'Almeria per valor de 540.945 euros.
Plan Camps: Obres Avinguda Platja. S’adjudica a una UTE de fora per valor de 1.700.000.

Aquesta és la manera d’actuar del PP. Vora 4 milions d’euros adjudicades en obres a empreses de fora del poble. Sobre els comentaris i les paraules.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

L'amo i conseller delegat de BM3 es del poble.
Li diuen L. S. Grau M.
No dic més pel tema de la LOPD.
Com podeu vore el primer cognom és ben conegut a Tavernes

RIEGOS POUS està front a la ben paga. No l'has vist mai quant vas cap a la platja?

La Cotorra de la Vall ha dit...

L'empresa BM3 segons consta en el seu web té el domicili social a Valencia, al carrer Vicente Barrera Cambra, entre altres coses que es diuen allí.

Perquè l'amo siga o tinga un cognom del poble l'empresa no té cap perquè ser del poble, com passa en Marmol Compac o Plegables Grau de Favara. Empreses amb nom “Grau” hi ha centenars per tot arreu, es un cognom molt conegut.

Riegos Pous es una empresa de Xaraco, com diu a la web Carretera Valencia-Alacant, s/n
46770 Xeraco . I l’hem vista quan anem a la platja, com hem vist la Casa Central a Xeraco quant anem a Gandia o Alacant. Si no ens equivoquem, quan es va adjudicar l'obra no tenia encara eixe local en el poble que era el de reparació de motos Pepin. Igual es va muntar en el poble per això.

I que tinga una “sucursal” a Tavernes, no vol dir que siga una empresa del poble. A vore si resulta que Bankia es del Poble o el Santander o Butano es del poble perquè te un lloc de emmagatzemament de gas.

Anònim ha dit...

Aiiiii mare estos del pp ja no saben per on ixir.Si estigueren tan tranquils pel que van a fer com diuen no es molestarien tant en intentar justificarse.Ara els molesta que la gent es manifeste en contra de la mocio,que si no anira ningu,que si tots politics forasters....a vorem que fan quan estigen al poder,diuen que jugarem a pa
del i nadarem tots de bades,algu seu creu???...Jo no,espere que daci.dos anys el poble senrecorde de tot aço quan vaja a votar.Anim Jordi mai tindrem cap altre alcalde com tu.

Anònim ha dit...

i el salvament de la platja? empresa del poble.

Anònim ha dit...

Efectivament el PP va triar una empresa de fora i va tirar fora la Creu Roja. Tot un exemple de com es preocupen per les coses del poble.

Anònim ha dit...

A mi el que més risa em dona és que quan els tires la veritat a la cara i no saben per on ixir-se sempre diuen el mateix: només sabeu fer la política del tu més. Ells voldrien que en quedàrem callats davant les grans mentires que ens diuen.

Anònim ha dit...

Tinc entes que la Creu Roja no es presentà al 2012. Es de veres?

Anònim ha dit...

I el Bloc ha restaurat al salvament a la Creu Roja?
Mira que us agrada parlar dels demés.
Modestos que sou!

La Cotorra de la Vall ha dit...

Anònim de les 13:00
Efectivament, no es va presentar. No es va presentar ningú.

Anònim de les 13:43
Tots els lectors agraeixen que quan un parla, parle amb propietat i sabent el que es diu. I tu parles per parlar.

Com acabem de dir, ninguna empresa es va presentar a l'adjudicació del salvament i socorrisme del 2012. Potser perquè les ments preclares i il·luminades del PP el van atorgar fins el 19 de juliol, i a vore qui agafa un compromís com eixe a més d'un més d'iniciada la temporada.
Per tant, i segons les clausules de la concesió de dos anys aprovades pel PP en el 2010, si no es feia una nova concesió quedava prorrogada automàticament.

Confiem et quede clar perquè està encara la mateixa empresa de fora el poble que va triar el PP.