L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 17 de maig del 2013

Vora 500 persones manifesten de manera espontània el seu recolzament a l'equip de govern de Tavernes i a l'alcalde Jordi Joan




La convocatòria espontània a les xarxes socials en recolzament l’equip de govern format per Compromís i el PSOE i en particular a l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, de Compromís,  ha reunit durant més d’una hora a un nombre de ciutadans que podem calcular entre 450 i fins si tot 500, segons els moments de la concentració. Un gran nombre de presència ciutadana quan es pensa que la convocatòria s’havia anunciat només unes hores abans de l’hora marcada, les 7 de la vesprada i el temps que amenaçava pluja.




Ni la pluja que ha fet la seua aparició en moments de l’acte – “El cel plora sobre Tavernes per la mala passada que li han fet al nostre alcalde”, comentava tota convençuda una dona major al nostre costat – ha impedit que la gent continuara en la Plaça Major per demostrar el seu rebuig a la moció presentada pel PP i la regidora transfuga Karina Vercher.




L’arribada de l’alcalde a la plaça ha provocat un fort aplaudiment que s’incrementava i augmentava en el moment que Jordi Joan saludava a la resta del govern municipal.




El govern municipal de Compromís-PSOha rebut el recolzament dels seus màxims representants a les Corts Valencianes, és a dir el diputat i síndic, Enric Morera, per Compromís, i Antonio Torres, diputat i sindic del PSOE, així com d’altres càrrecs comarcals.
-

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Si esque ese JORDI JUAN es el millor!!! et volem!!!Eres molt gran!!!

Anònim ha dit...

A un tal Pilatos, i en aquell cas també hi havia traïdor, l’alegria de la execució li va durar tres dies.
Val que Jordi no es Jesús, i nosaltres vocació de màrtirs tampoc tenim, així que els tres dies poden ser mes llargs, però com que a la fi serem jutjats pels nostres fets, tenim garantida la resurrecció.

Anònim ha dit...

Jordi Juan i el seu govern han demostrat que no tots som iguals, que la gent decent te la oportunitat de tindre un govern digne , no ens conformarem en menys.

Un ciutadà amb sentit comú ha dit...

La gent ja ho dona tot per perdut, hi ha un article que diu el següent: La Ley 2/2011, apartado 1 del artículo 197, de tal forma que en su letra a), que regula la moción de censura, se viene a requerir un voto más cuando la misma haya sido suscrita por algún concejal considerado tránsfuga (que haya formado parte del grupo político del Alcalde o cuando haya dejado de pertenecer al grupo político municipal al que se adscribió al inicio de su mandato). Ara ja si algú enten més que em diga si Karina es considera trànsfuga. Si fora així els faltaria un vot per a tirar avant el procediment, la llei diu que es necessita un vot més en cas de transfuguisme. Ànim i que no puguen amb vosaltres.

Anònim ha dit...

Després de Jordi, de nou,

torna LA MÀFIA

L'estil de tornar així ho demostra.

Anònim ha dit...

Espere que les imatges que plasmen el que ha passat hui a la plaça del NOSTRE poble li arriben a Karina. Si de veritat creu en la democràcia se'n penedirà tota la vida.
Jordi pense que pot estar molt orgullós de la persona que és (la qual cosa encara és més important que ser un bon polític). No tot ho poden dir...

Anònim ha dit...

Jo crec que no. A karina, i be ho ha demostrat, li importa un pepino el que pase. Mentre s'ompliga la butxaca i col.loque al seu amic i altres del seu entorn, vendra a sa mare si fa falta. Ho ha demostrat; no té ideologia ni dignitat. Els peperos s'han aprofitat, ajudats per l'estomac agraït que és el secretari general. Una mostra del talant dels p punt p punt es demostra en el blog de les ales: busquen venjança i els importa altre pepino tornar a esfonsar el poble.

Anònim ha dit...

Anem a pams. Si Karina és una regidora trànsfuga, també ho era quan formava part del vostre equip. És veritat que les lleis fallen des del moment que una trànfuga continua fent i desfent el que li dóna la gana amb els vots d'un partit que no representa, ni d'uns vots que no són seus.
El seu amic, el de Karina, ja ha tocat tots els partits i estan fets l'un per a l'altre.
Doneu-vos compte: tot el que toca Karina, ho podrix. I el PP, amb el seu afany de poder i de manar, s'ha aliat amb el dimoni. Déu els cria i ells s'ajunten. Una vallera.

Anònim ha dit...

Podem anar a pams i a metres però no és el mateix no adscrita, o siga no està en cap partit però segueix formant part del grup inicial, que una transfuga, no esta en cap partit i damunt s'alinea amb un partit totalment contrari al que ella representava, i damunt ho fer per perjudicar el partit on estava.
Hi ha prou diferencies.
Transfuga i immoral.

Anònim ha dit...

Immoral, nècia i mala persona. Amb ostracisme i rebuig ho ha de pagar Karina. Està fent molt de mal al "seu" poble. Esperem que el temps pose totes les coses al seu lloc. Hem conegut dos anys de govern digne, eficient i responsable. Ara que ja estàvem eixint del pou, continuem treballant units per Tavernes i per desemmascarar els qui es serveixen dels paranys de la política només en benefici propi, perquè no tenen principis. Després que el Pe.Pe. ens ha deixat un poble i un PAÍS arruïnats, la gent amb criteri ho tenim ben claret. Vergonya, cavallers, vergonya! Caldrà que la gent tinga memòria, quan corresponga. Amunt Jordi i els regidors honestos!

Anònim ha dit...

Jo crec que ho ha fet bé, a mes a mes es molt jove i Tavernes te falta de sang nova, el P.P. ja sabem tots com son, molt consequents amb les seves idees de fer mes rics als rics amigs seus i mes pobres als pobres, el que jo no entec es com Tavernes es tan pepero, es un poble de llauraors encara que ara no ni han, pero quina industria té? jo encara no sé de que viuen, soc de Tavernes però veig les coses de lluny. Anim Jordi i tots el joves desidits com tú

Anònim ha dit...

amin ,atreballar per al teu poble com uestaves fent ,anim Jordi Juan...