L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 17 de juny del 2013

Carles Pellicer agraeix les mostres d'afectes rebudes durant la Festa de l'Esport


 
Carles Pellicer i Vercher va ser un dels tres nominats d'honor en l'edició de la Festa de l'Esport d’enguany. La seua pujada a l’escenari per rebre la placa d’agraïment a tota una vida dedicada a l’esport a Tavernes va suposar una mostra d’afecte de l’esport local quan tots dempeus aplaudiren durant més d’un minut a l’homenatjat. Va ser un moment molt emotiu.

Carle Pellicer ens ha fet arribar una nota d’agraïment i ens diu que la seua idea era llegir-la en el mateix acte, en rebre la nominació, però que amb el nerviosisme, i encara que la duia a la butxaca, se li va oblidr. Aquesta és la nota que ens ha enviat:

"Molt agraït al poble de Tavernes de la Valldigna el qual, mitjançant la Regidoria d'Esports del nostre Ajuntament, m'ha concedit la Nominació Honorífica Especial, que acabe de rebre.

Jo dec al CLUB DE BÀSQUET TAVERNES l'haver pogut aconseguir aquesta Nom
 
inació perquè la seua existència, quan vaig acabar de jugar al bàsquet des dels 11 fins els 30 anys a La SALLE, em va permetre continuar amb l'esport on millor m'he trobat i amb el que més he gaudit.

Faig l'agraïment a tots els que varen fundar el CB TAVERNES, fent un agraïment especial a qui hi va ser el primer president del Club: SALVADOR GRAU.

L'agraïment a tots, menuts, joves, majors, dones, homes, amb els que he compartit el temps com a jugador, entrenador, coordinador i president per el bé del CB TAVERNES.

Per tant, és un honor per a mi rebre aquesta Nominació per pertànyer al CB TAVERNES."

Molt, però molt, agraït.

Carlos Pellicer

3 comentaris:

Un esportiste ha dit...

Una nominació molt merescuda. Persones con Carlos son l'exemple a seguir. Gracies a tu Carlos.

Anònim ha dit...

Divendres vaig poder gaudir a la Gala de l'Esport, l'homenatge a Carlos.
Home de poques paraules, però de grans fets. Una vida dedicada a l'esport, a la medicina, i el més important, dedicació en exclusiva a les seves 4 filles i la seva dona.
Malgrat no poder estar totes, ja que 2 de les nostres filles no estaven, no per ganes, sino per motius d'agenda.
Gràcies a tots pel calor que ens donareu, gràcies a tots els familiars, amics i veins per vindre, gràcies per les motres d'afecte rebudes....
I Carlos, gràcies per ser com eres.
T'estime
Raquel

Anònim ha dit...

Eres gran Carlos!