L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 26 de juny del 2013

Compromís porta les Societats Musicals i Escola Valenciana a la reunió amb Wert perquè el ministre sàpiga la realitat cultural valenciana



El diputat de Compromís al Congrés dels Diputats, Joan Baldoví, visitarà demà al ministre Wert en la ronda que fa amb els partits per explicar-los la reforma que proposa amb la LOMQE. Baldoví anirà acompanyat pel president d’Escola Valenciana, Vicent Moreno i el president de la Federació de Societats Musicals del País Valencià (FSMCV), Josep Almeria, perquè expliquen a Wert la realitat cultural valenciana i l’atac directe que suposa la reforma per a la formació musical i l’ensenyament en valencià.

Joan Baldoví ha dit que Compromís considera que són els afectats directes qui poden exposar al ministre “com és la realitat cultural i educativa del poble valencià, de la importància que tenen en la cultura i en l’educació les bandes i l’ensenyament musical i com l’escola en valencià ha servit per a recuperar la nostra llengua i, al mateix temps, estimula i fomenta l’estudi i el coneixement d’altres llengües".

Baldoví ha informat que Compromís no ha pogut tindre ponents en les 50 compareixences que es faran al Congrés dels Diputats i on parlaran experts i implicats en la reforma educativa. El PP s’ha adjudicat la meitat de les compareixences i les altres formacions s’han fet amb pràcticament la resta, deixant sols tres compareixences per al Grup Mixt, on està Compromís que no ha tingut opció de fer una proposta.
-

2 comentaris:

De pena. ha dit...

Poseu-lo dins de la Tuba i tireu-lo al Danubi i la resta que toque un vals.

Anònim ha dit...

Si no es que no sàpiga la realitat, es que s'inventa la manera de tindre la que vol. Esta molt be que pugen dir-li a la cara els representants de la cultura que sabem que ens vol fotre.