L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 30 de juny del 2013

Demà dilluns dia 1 comencen a l’Ajuntament les pràctiques formatives de “la Dipu et beca”



Un total de 28 estudiants universitaris comencen demà les pràctiques formatives en l’Ajuntament de Tavernes, pràctiques que es realitzaran al llarg dels mesos de juliol i agost, dins del programa “La Dipu et Beca” de la Diputació de València al qual s’ha acollit el nostre Ajuntament. 

Els estudiants estan cobert per assegurances i cadascú rep una beca de 500 euros al mes, un total de 1000 euros per la totalitat de les pràctiques. El programa està dirigit a jóvens majors de 18 anys, de nacionalitat espanyola, i que cursen algun dels ensenyaments oficials de cicles formatius de formació professional o ensenyaments universitaris oficials de grau, diplomatura o llicenciatura o màster oficial impartit per les universitats. 

Els 28 becaris s’han distribuït en les següents àrees d’activitat municipal:
Medi ambient 2
Activitats físiques i esportives 2
Secretariat i finances 6
Assessoria de gestió econòmica 1
Assessoria jurídica 2
Documentació 2
Turisme 3
Manteniment elèctric 2
Enginyeria industrial 1
Servicis socioculturals i joventut 1
Sanitat 4
Educació 2 
-