L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 10 de juny del 2013

El deute a març era de 15.927.180 euros front als 16.011.348 deixat pel PP. Menys deute, a pesar d'haver fet dos préstecs en el 2012, per valor de 3.309.191 euros, i pagar els proveïdors que el PP va deixar a la mà de Déu.

BIM d'abril. Clica per engrandir-lo


El BIM del mes d’abril informava als ciutadans i les ciutadanes de l’estat de comptes de l’Ajuntament. Les xifres, en base a l’informe i certificació de la Intervenció Municipal, indiquen que el deute municipal al mes de març d’enguany era de 15.927.180 euros per davall dels 16.011.348 euros que hi havia el mes de juny del 2011, quan el PP deixava el govern.

Hem de recordar que el text del BIM està aprovat per l’equip de redacció que integren gent de tots els partits. Tal com indica el BIM d’abril, i sempre en base a l’informe i certificació de la Intervenció municipal, aquest govern va fer dos préstecs per pagar tot el que el PP no havia pagat els proveïdors: un préstec primer de 618.049 euros i un segon de 2.691.142 euros. Aixi i tot, a pesar d’haver fet dos prestecs el BIM informava que el deute municipal havia baixat.

La tasca d’informació que du aquest govern de cara al ciutadans i la transparència de la gestió és una llàstima que alguns veïns no l'aprofiten. Perquè una cosa sí que està clara: el govern podrá fer les coses millor o pitjor, al gust o no de tots…. però el que és informació i transparencia, un muntó! Ens han fet oblidar altres temps.

Aquest govern ha fet dos préstecs com hem dit. Tavernes, és a dir tots, fem molts sacrificis per reflotar l’Ajuntament, i tot per culpa de la nefasta situació en que va deixar el PP la hisenda i els compters municipals. Els proveïdors cobraven abans a més d’un any, ara cobren a 2 mesos; ara hi ha menys deute que quan governava el PP, i ara s’ha passat d’un remanent negatiu de tresoreria de 4’5 a ser de 0’5 milions ¡en un any! i un superavit en el pressupost passat de 1'8 milions.  La gestió es honesta, clara, diáfana i transparent. I això com si sabera mal a alguns. I ho volen destruir.

Els números están clars al BIM d’abril. Són les dades oficials certificades per la Intervenció municipal i aprovades per tots els partits per a publicar al BIM. Llástima que alguns no se n’assabenten, o el que seria pitjor, no volen assabentar-se. 
-

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Per sort el seny, és el que està al capdavant de la gestió municipal: pagar el que es deu primer, i no gastar el que no es té. I no anar jugant amb els diners públics com si fos del monopoli, que així sembla que segueixen alguns que voldrien que acceptàrem "barco" com a animal aquàtic.

Anònim ha dit...

La gestió ha sigut mes que correcta, a mes s' ha informat a la poblacio cada any en dos reunions a la casa de la cultura. Primer pressupost 2012 del govern actual en 1, 8 milions superavit. No havia passat aixo mal. Repetisc! Cal seguir treballant i pagar als proveedors en 2 mesos com s' esta fent. I no com antes que era en un any o mes o mai. La herencia no deixa maniobra, pero la feina es impecable i cal seguir

Anònim ha dit...

La cotorra ataca de nuevo i desmenteix una GRAN MENTIDA del PP. Les coses fetes amb seny, primer pagar als proveidors que no tenen culpa dels destarifos fets a l'ajuntament i de despres reduir dèficit. Molt bon treball del govern.

Anònim ha dit...

El Ministeri d'Hisenda diu:

Deute viu de l'Ajuntament de Tavernes 31 de desembre de 2011: 14.227.000 euros

Deute viu de l'Ajuntament de Tavernes 31 de desembre de 2012 16.199.100 euros

Deute viu = Deute amb bancs i caixes

Segurament estarà equivocat el Ministeri d'Hisenda

http://xurl.es/j6hmh

La Cotorra de la Vall ha dit...

Una cosa està segura: la informació que donem del BIM està actualitzada al mes d'abril.
I si ens hem de fiar, nosaltres posem la mà al foc per Intervenció i per la senyora interventora, una gran professional. Tenim massa exemples que fa molt bé les coses i les dades són correctes.
Només cal recordar el Pla d'Ajust i el que deia el cap de l'oposició, i com el Ministeri va aprovar el pla sense problemes.

La Cotorra de la Vall ha dit...

I respecte al comentari de les 14:09, no ataquem de nou i a ningú.
Només volem que sure la veritat i la realitat.

Anònim ha dit...

Anònim de 14 :18,conta també lo que es devia als proveïdors. Explicant de anar per casa :si arregles el cotxe i no pagues al taller, també es deute, i pijor que deure ho al banc, que el mecànic ha treballat i no cobra. Bé esta demanar un préstec al banc, que cobra relit, i pagar al mecànic.

Anònim ha dit...

Al de les 14.18. Eixe ministeri era el mateix que supervisava Bankia i demés?. En fie més de Jordi, Victor i Angela que del sr. Montoro. Per cert, Jordi va explicar molt be en la primera reunió allò del deute i del romanent, (la hipoteca i la llibreta).Pots explicar tu allò de Deute viu, deute en llibres, deute real i sobretot calaix de factures per pagar??

Anònim ha dit...

Ahi també estan els 2 milions del canon?, la herencia del parking?, els superinformes pro megapai?, les plantetes?, (1,4 milions en la legislatura crec recordar), troyanos?... Para que segir. De ves en quan no ve más menjar rabos de pansa, diuen que és una bona ajuda per a la memòria.

Anònim ha dit...

El deute viu és en "diferido" com si fos deute pero realment és como que no i l'aplaçament és el pagament de allò que era pero que no és...Hay mare, quanta barbaritat vorem

Anònim ha dit...

Si hi ha un pla de sanejament aprovat pel ministeri, si hi ha una INTERVENTORA,(si en maiuscules) com la copa d'un pi, si es paga al voltant de 60 dies als proveedors, si s'ha pagat el gran calaix que deixaren els peperos i tot això a pesar del secretari (este en minuscules), que volen ara??. No s'en adoneu que som els ciutadans de Tavernes els que pagem totes les burrades que fan les gavines??. Abans perqué manaven i ara perqué no deixen de posar entrebancs. No hi ha ningú a eixe partit que pose un poc de trellat??

Anònim ha dit...

No se si s'haveu fixat que els numeros que han dit els peperets són els mateixos que diu el seu regidor Savador Ferrando en el facebook i arreplega les dades mal i acostant la paella al seu foc.

Anònim ha dit...

Anonim de lex 14:18
Tota la raó. El Ministeri d'Hisenda s' ha equivocat

Anònim ha dit...

M'agradaria saber on estan tots eixos recursos q volia presentar el PP el dia despues de frenar la moció, I tantes querelles contra Canet... Crec que Manolo esta acabat, intenta aferrarse a la poltrona manadora del seu partit. I crec que els seus regidors de partit no sabien de la missa la mitat dels temes legals sobre la moció.... Perquè no ha vingut Rus, Castellano, Clemente ha donar suport? Tan acostumats que ens tenen...
El govern anira lento, no serà perfecte. Pero baixa el deute en un 25% menos de pressupost, després de la herencia Parking.Piscina encara seguim avant i poden anar en el cap ben alt x no accedir al xantatge de una regidora transfuga comunista aliada amb la dreta neoliberal... ja poden buscar les justificacions que vulguen

Anònim ha dit...

Els peperets están esperant els consells del secretari general, de la mateixa forma que ho van fer en la moció de censura, ja que, dies abans, les visites del de colesa i altres eren constants. Per cert, diuen per ahí que el secretari està emparentat amb el rus, no sé si per part d'ell o de la dona. Seria interessant confirmar açò i explicaría moltes coses. Xe veriueuo

La Cotorra de la Vall ha dit...

Per favor deixeu els comentaris "es diu", "m'han dit" i comenteu coses segures. Hi ha molts testimonis de la visita durant vora hora i mitjà de l'exregidor M. A. Chover i no es pot negar, com no es pot negar que un exregidor que ha compartit temps amb el secretari pot anar a fer-li una visita de cortesia. No sé perquè penseu que té alguna cosa a vore amb la moció de censura. Si va ser els dies abans, això és una casualitat.

to be made redundand ha dit...

16 milions de deute en prestec
4,5 milions negatius de liquidesa
3 milions en factures dins del caixo
1,5 milions per la piscina
2,5 milions per al parking

27,5/18000 = 1530/habitants
Espero q no mane el PP la proxima legislatura pq aso no s'arregla en 4 anys,

Anònim ha dit...

En prebenjamins tambe va quedar guanyador l´equip del UD TAVERNES D