L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 15 de juny del 2013

El lliurament dels premis del “I Concurs de fotografia digital "Els nostres paratges naturals"” ha tingut lloc aquest migdia en el Molí del Pla.


Els premiats amb la regidora Vanessa Martí
El jurat format per Enric Marco, president del Foto-Club del Centre Excursionista, Salvador Vercher, professional de la fotografia i Natxo Francés, fotoperiodista, i Paco Sales com a secretari, ha concedit els premis a: 

Categoria infantil/juvenil
1r Premi: Lluna naixent, Andreu Bosch Peiró
2n Premi: La Bassa, Gerard González Herranz
3r Premi: Tavernes s'acaba el dia, Iván Valero Cervera 

Categoria adults
1r Premi: Guardem la neu, Francesc Escrihuela Talens
2n Premi: Clot de la Font, Salvador Tur Vercher
3r Premi: Dunes, Adrià Pérez Vercher
Assistents a l'acte
Els premis eren en categoria infantil/juvenil, primer premi una bicicleta de muntanya, segon una càmera fotogràfica i tercer material de muntanya. En la categoria d’adults, primer premi 200 euros, segon 100 euros i tercer 50 euros. S'han presentat 170 fotografies de majors i menuts i cal destacar el molt bon nivell de les fotografies. 
 
La regidora Vanessa Martí es dirigeix als assistents
La regidora de Medi Ambient, Vanessa Martí, i el secretari del jurat, Paco Sales, han conduit l’acte que ha comptat amb la presencia dels regidors Josep Llàcer, Pilar Altur i Victor Borràs.
-

4 comentaris:

Bello, bello ha dit...

Vanessa, guapa, seria i leal, com les persones que estan per canviar la vida de les persones. No canviar les coses propies com alguna regidora que sabem

Anònim ha dit...

Jo vaig participar i voldria veure les fotos guanyadores.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Estaven exposades en el "Moli del Pla". ¿No hi estaves?

Anònim ha dit...

Ens han dit que les fotos guanyadores es podran veure pròximament en la web de l'ajuntament: www.tavernes.es