L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

diumenge, 30 de juny del 2013

La Conselleria d’Educació reacciona davant l’anunciada reunió de les bandes i Compromís amb el ministre Wert i pacta a úlitma hora una reunió trilateral

Joan Baldoví: "Ens alegrem que la consellera Català per fi es recorde de les societats musicals"
El president de la federació de societats musicals (FSM), Josep Francesc Almeria, es va quedar amb els bitllets de l'AVE a Madrid amb la mà . Ell, i el diputat de Compromís en el Congrés dels Diputats, Joan Baldoví, anaven a reunir-se amb el ministre Wert per reclamar que la música siga assignatura troncal del sistema educatiu.

La reunió s'anul·lava a última hora perquè la Conselleria d'Educació, que no havia tingut cap interès abans, va cridar al president de la FSM per a avortar la reunió amb Baldoví, de Compromís, com a intermediari. Això era massa per al PP: donar llargues a la FSM i que ara Compromís abanderara les peticions de la FSM.

La Conselleria d’Educació va proposar a Almeria anul·lar la reunió i, a canvi, convocar una altra per al mes de juliol a tres bandes: el ministre Wert, la consellera d'Educació María José Català, i el president de la federació de bandes, cosa que aquest va acceptar en entendre que era un pas endavant en estar presents les Administracions que decidiran el futur de l'ensenyament musical.

Baldoví ha considerat un èxit que la cita amb WERT haja fet reaccionar a la Generalitat Valenciana. “Ens alegrem que la consellera Català per fi es recorde de les societats musicals i convoque una reunió amb el ministre que pot ser profitosa", ha afirmat el diputat de Compromís. 

Almeria per la seua banda ha agraït a Baldovi “la seua col·laboració i el suport a les esmenes de la FSM" i "la seua altura política" en acceptar anul·lar la reunió de Madrid.

1 comentari:

Anònim ha dit...

L’objectiu es que es treballen en pro del ensenyament musical , si els hem donat una espenta , benvinguda .