L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 19 de juny del 2013

L’assessor que assessore bon assessor serà.



No és cap platja paradisíaca del Carib ni cap illa del Pacífic. És la nostra rotonda de “Las Cinco Hermanas” amb una vegetació selvàtica que no enveja res la tropical i per tant, necessitada d’una bona tasca de neteja i manteniment.

S’acosta la temporada estiuenca i no cal ni dir que la rotonda de “Las Cinco Hermanas” amb eixes condicions no dóna cap bon exemple ni diu res bé als turistes de la nostra platja. I és l’accés que té i per on passa, amb prou seguretat, el 90 % del trànsit cap a la platja. 

¿I qui ho ha de netejar? Eixa és la qüestió. Ho hem preguntat i la resposta és que els terrenys afectats no són de propietat municipal i per tant... Ens han dit que la Diputació, que sembla ser l’ama de la carretera, va enviar una carta a l’Ajuntament perquè es fera càrrec, i l’Ajuntament li va dir que d’acord, sempre i quan li cedira la propietat del terrenys! Normal, no? Tu em dones el terrenys i jo farà les tasques de neteja i manteniment. 
 

Sembla ser que la Diputació no ha respost res encara sobre la cessió de propietat, però tampoc ha netejat el lloc. ¿Conflicte? Simplement que fa falta una empenteta perquè la Diputació envie les brigades i ens deixe la rotonda més lluidora que el sol de migdia a l’estiu. 

I qui ha de pegar l’empenteta? La Diputació té els seus assessors perquè facen això: assessoren als diputats, en aquest cas el de carreteres, els diguen les coses que han de fer en els pobles, i en les vies com aquesta de propietat i/o interessos de la mateixa Diputació. 

Per tant, a l’assessor que li corresponga, que es pose mans a l’obra i a vore si abans que acabe juny veiem una rodona i tots els voltants bonics, com suposem que els assessors confien i volen per als seus poble, i com no, el de Tavernes. 

Ara té una bona oportunitat de demostrar que assessora i que fa una bona tasca d'assessorament. Ja en parlarem més endavant.
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo netejaria la rotonda i despues passaria la factura a la diputació. I ja esta bé de tindre un poble abandonat com el nostre!

Anònim ha dit...

Pregunteu-li a Manolo

Assessorant, assessorant ha dit...

Ara resulta que la Diputació no fa la seua faena i l'ha de fer l'Ajuntament? després diuen que si hi han duplicitats i volen llevar-li competències als ajuntaments per donar-li-les a les Diputacions. Anem aviats!! Per a què volen tants assessors!! Cobrant més de 40.000€ a l'any sense fer un brot, aixina ens va!!

Anònim ha dit...

Es vergonyos que la rotonda estiga com està.

Com a ciutadà tinc igual que siga de Diputació o de l'Ajuntament.

Es indecent que l'entrada a Tavernes i a la Platja estiga abandonada. Dona una imatge lamentable.

Anònim ha dit...

Al de les 13.18. Si tanta vegonya tens encapsala un moviment civic de voluntaris per a netejar tot allò que les administacions no fan. Es molt bonic renegar de tot però, quetets i en casa que la feina la fassen els altres. Segurament estaras pensant, ¿que per això cobren?. Doncs demostra que tu si eres altruiste i endavant. La resposta de la gent pot ser una gran sorpresa

Anònim ha dit...

Manolo cobra més de 3.000 euros per assessorar (no sé de què, si no sap de res), a més de les dietes. Però com en les dipus están de retall, es veu que li han dit que es busque la vida de forma inmediata. ¿Serà el motiu de voler-se fer amb l'Alcaldia al preu que siga? Amb estes circumstàncies, necessitat un sou de forma desesperada, ja que no té un treball o ofici conegut