L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 16 de juny del 2013

Mentre tantes families valencianes passen fam... 40 milions d'euros li va costar a la Generalitat l'any passat el Gran Premi de Fórmula 1 en el circuit urbà de València.

Circuit Formula 1

La quantitat ha estat confirmada pel Consell a la Coalició Compromís en una resposta parlamentàita on s'indica que 27,6 milions d'euros correspon al cànon 2012 que cobra Bernie Ecclestone. Eixe quantitat és semblant al pressupost de construcció de l'hospital de Lliria, tancat per falta de fons per a engegar-ho, o més de la meitat del de Gandia (50 milions) amb obres paralitzades. Havien d'estar en funcionament en el 2009 i el 2010 respectivament.

“Francisco Camps va dir que no costaria un euro als valencians” assenyala la diputada de Compromís, Monica Oltra que recorda cal afegir la construcció inicial del circuit urbà i la compra en 2012 de Valmor, calculada per l'oposició en més de 30 milions d'euros amb el que “queden en evidència les mentides de l'anterior Govern de Camps i de l'actual de Fabra”. 

Altres despeses confirmades pel Consell a Compromís són 2'2 milions d'euros de l'arrendament de les graderies, 1'9 milions en reparació i conservació del circuit i altres 450.000 euros de reparació i conservació de les instal·lacions tècniques del circuit. Les taxes i impostos són 797.000 euros i la publicitat en mitjans de comunicació va costar 564.900 euros.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

El papanatisme sempre ha estat una de les fonts que han mantes el poder. La gent es queda bocabadada davant d'aquestes desmesures , i a més a més s'identifiquen amb elles i no es paren pensar en el seu cost. La tàctica sempre li ha resultat al poder. La Basílica de Sant Pere es va construir amb els diners de les indulgencies, que prometien el Paradís després de la mort. Joan.