L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 30 de juny del 2013

Per a què volem que facen inversions si després no les cuidem?



¿Per a què volem que l’Ajuntament faça inversions, canvie les casetes i les infraestructures del servei de vigilància de platja si després som els mateixos vallers i valleres els primers que no les cuidem i les fem malbé? És una d’eixes preguntes que la gent diu “del milió”, però que no ens les faríem si alguna gent no demostrara el poc – per no dir gens- sentit cívic i educació que té. I damunt sense pensar que les destrosses i les reparacións ixen dels impostos que tots paguem, o siga de la butxaca de tots.

Avui de matí , al final de la platja de la Goleta, en l’eixida a la mar que hi ha en la zona esportiva, l’escala o posta de vigilància estava a terra, completament tombada. I no cal ni dir que no es cau a soles. Algú o alguns sembla ser que s’han divertit la nit passada tirant-la a terra, i el que és pitjor i com es pot vore en el requadre dalt a la dreta de la fotografia, damunt li han trencat un graó de l’escala. Una vegada més el mobiliari urbà ve a ser qui paga la falta de civisme, el gamberrisme i la poca educació de la gent.

I no és l’únic que es veia a la zona abans de la neteja: restes de sopars, capses de menjar ràpid i envasos de begudes deixades arreu, quan a escasses passes tenien la seua paperera. Després venen les queixes de si el poble està brut, si hi ha això o allò enmig del carrer, al costat o damunt dels bancs públics o en les zones enjardinades.
 
Els papers, les bosses, els envasos de begudes... no estan allí, no hi apareixen perquè sí. Tan simple com és posar-ho tot dins d’una bossa i llançar-ho als contenidors! No és més net qui més neteja, se sol dir, sinó aquell que no embruta. 
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

N'hi ha gent amb molt poc civisme i massa cerrilisme...lamentablement...i després, a pagar-ho entre tots.