L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 19 de juny del 2013

PLENARI DE JUNY 2013: El plenari va ser completament tranquil, assossegat, sense cap tensió i amb un ample consens en els temes proposats en l’ordre del dia

La regidora trànsfuga Karina Vercher ja "llueix" junt al PP.

El primer plenari que abordava el govern de Jordi Joan després que la regidora expulsada d’EUPV, Karina Vercher, passara a sentar-se junt al PP (un fet consensuat pels portaveus), va resultar molt tranquil, assossegat, sense cap tensió entre els grups i on el més destacable ha estat l’ample consens del consistori en els 14 temes presentats. De fet, i a excepció del punt sobre la catalogació de llocs de treball i la modificació del reglament del cementeri, tots els punts foren aprovat per unanimitat. La catalogació dels llocs de treball va ser votada en contra pel PP i la trànsfuga Karina Vercher. En canvi, en el reglament del cementeri l'oposició s'ha abstingut.

El nombrós públic assistent va també participar d’aquest esperit de tranquil·litat i educació, excepció feta de l’actuació fora de to i el crit d’un assistent de la primera fila a l’esquerra, recriminant unes paraules del regidor de personal, Evarist Sansaloni, en contestar una pregunta de la bancada popular. 

Va ser en conjunt un dels plenaris més tranquils de la legislatura, on es demostrar que governar sense majoria absoluta no és sinònim de crispació ni res semblant, molt ben dut per l’alcalde Jordi Joan que va saber tallar els mínims comentaris del públic per tal de no entorpir i distraure les intervencions dels regidors.

 

En un dels punts, l’alcalde acceptava el prec que el PP i la trànsfuga Karina Vercher (que per cert ara sempre van de la mà, tant a l'hora de dinar com de fer l'orxata vespertina) presentaven per procediment d’urgència per tant de tornar al plenari les competències que li estaven delegades a la Junta de Govern.

El PP i la regidora expulsada d’EUPV, havien firmat conjuntament l’escrit en forma de moció i per urgència, aclarint l’alcalde que no calia eixe procediment sinó que amb un simple escrit per registre d’entrada era suficient.

Jordi Joan assenyalava que no era un tema urgent, a més que s’hauria pogut presentat perfectament en la Junta de Portaveus, i confirmava que ho reconduiria a un prec i que compartia el fons, però no la forma en que s’havia presentat. Per argumentar l’acceptació com a un simple prec i no moció, va esmentar la llei 30/1992 del procediment administratiu en el seu article 13.6. L'alcalde es va mostrar comprensiu i dialogant en aquest punt i al mateix temps li indicava al secretari que prenguera les mesures oportunes per d'obrir l’expedient i que tal tema passara a tractar-se en la propera comissió per incloure-ho en l’ordre del dia del pròxim plenari. D'esta manera el plenari recuperarà les competències que a principi de legislatura li havia delegat a la Junta de Govern.


La sessió havia començat amb l’aprovament de les actes de les sessions ordinària de maig i extraordinària del dia 29. Tant Compromís-Bloc com el PSOE indicaren que allí s’havia aprovat la readscripció al grup d’EUPV de la regidora Karina Vercher, però s’havia fet per mandat judicial perquè els dos partits consideraven que estava expulsada d’EU, com aquest partit ha assenyalat a l’Ajuntament en diverses ocasions i qui pot decidir sobre la pertinença o no al partit era el mateix partit i ningú més. La regidora afectada no va dir res i el portaveu del PP va dir que les opinions podien ser eixes però la realitat estava en les actes, aprovades per unanimitat dels presents.

La sessió aprovava diversos expedients sobre reconeixement de crèdits i alçava diverses objeccions al pagament de subvencions, així com s’aprovava una sol·licitud d’ajuda per a conservació i protecció de Sant Llorenç d’Alcudiola, l’acceptació de la delegació d’obres per a millorar el Camí Sèquia la Bova i una modificació del Reglament del Cementeri per a regular la construcció de panteons, punts que es portava al Ple després de les demandes de vàries famílies.
-

8 comentaris:

Una d'esquerre unida ha dit...

Com es veu es pot governar. Karina, t'enrecordes quan et queixaves de quan manava Manolo sempre era 9 a 8, i ara serà el mateix per culpa teua. No de la gent d'esquerra unida, tenim més vots som més democrates.

Anònim ha dit...

La senyoreta està encantada d'haver-se conegut i encantada de ser el punt d'atenció de tot el món. Tots ens mereixem un minut de glòria . Hala , ja has tingut uns quants . Fot el camp.

Anònim ha dit...

Karina Vercher s'ha transformat en un lloro que repeteix sempre el mateix que diu Manolo Vidal. Fa risa vore com la ultradreta del poble defén a una trànsfuga. El bipartit PPK és la vergonya més gran de Tavernes.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Preguem es guardeu les desqualificacions personals i comenteu sense fregar l'insult o la desqualificació.
Gràcies.

Anònim ha dit...

No crec que siguen insults. Més be una gran indignació. Estem parlant d'una persona que es presenta per ESQUERRA unida, i ara, amb arguments de risa, recolza a la més pura DRETA. Açò és un insult per als votants d'esquerres que ella diu representar. Si tinguera un MÍNIM de dignitat, la dimisió estaria damunt la taula fa temps. Però busca venjança personal amb ràbia incontrolada. Crec que la gent que opina en este blog, com jo mateix, fa molt d'esforç per no fregar insults: ella si ha insultat a milers de persones d'este poble, i continua fent-ho quan va de sopar i a misa amb els fatxes.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Comprenem, i no cal ni dir-ho, la situació.
Però quan diguem insults, volem dir que hi ha comentaris amb insults. No és el cas dels publicats.


fixant postures ha dit...

En alguns comentaris observe que se li dona massa importància a Karina. Karina és una trànsfuga, prou mal té. Allà ella en la seua consciència i principis, si és que en té. El que no hem de perdre de vista és que Karina sola no és ningú: sols una regidora d'un total de 17. Si Karina ha donat que parlar estes setmanes ha sigut perquè 8 regidors del PP li han seguit el joc. El PP ha donat el seu vist i plau al transfuguisme i li dóna carinyo i cobertura. No hem de perdre de vista l'arrel del fet. El PP s'ha ajuntat en el dimoni per a obtenir el govern. S'ha ajuntat amb una xantagista que volia 90.000 euros públics per a col·locar a no sé qui i amb una persona sense principis que ha deixat molt que desitjar mentre ha estat al front de benestar social, foment i participació ciutadana. No ho oblideu: si el PP s'haguera comportat com a dreta moderada i civilitzada no estaríem parlant de tot açò. Karina ha sigut una poma podrida en EU que ha enganyat al seu expartit i als seus exsocis, també va enganyar a l'associació contra el PAI AFECOPA. Allà on ha anat s'han desfet d'ella i no té cap amic de la infància. També són els 8 de regidors del PP pomes podrides o seguiexen les directrius del partit?

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb l'últim anònim. Es lo q sempre he pensat i he comentat en els meus circuls. Ells, els del PP, saben que la seua tendencia es anar cap vall en qualsevol ambit territorial. El seu cap vidal esta desprestigiat i lo de la moció es un clar exemple de com voler desestabilitzar una gent q seguix un mateix cami i en principis, sense accedir al xantage d'este personatge... No podien permetre que les coses seguiren fentse be i que les seues panxes agraides poc a poc vagen desapareguent.