L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 19 de juny del 2013

PLENARI DE JUNY 2013: El PP i Karina Vercher impedeixen que s’aprove definitivament el “Catàleg de llocs de Treball” dels departaments de Biblioteca, Educació i Policia de l’Ajuntament. La proposta comptava amb el vistiplau i recolzament dels treballadors i sindicats afectats.

El PP i Karina Vercher voten en contra de la catalogació de llocs de treball


El PP i la regidora expulsada d’EUPV els han fet la guitza als treballadors municipals de les àrees de Biblioteca, Educació i Policia en votar en contra de l’aprovació de llocs de treball de l’Ajuntament. També han anat en contra dels interessos dels funcionaris de Cultura quan no han fet cas la seua proposta de deixar el seu cas sobre la taula.

El vot en contra del PP i la trànsfuga Karina Vercher han impedit aprovar el catàleg, que determina característiques i funcions del seu lloc de treball. La catalogació portava paralitzada vora cinc anys i el govern municipal ho havia pres com un tema urgent a resoldre i de fet, es va posar des del primer dia a treballar en la catalogació de manera que en el plenari d’agost del 2012 ja va aprovar provisionalment la relació de llocs de treball que en aquest plenari es presentava per a l’aprovació definitiva i resoldre les al·legacions que els treballadors havien presentat.

L’alcalde Jordi Joan va demanar que la proposta referida a l’apartat de Cultura es deixara sobre la taula, perquè així ho havien demanat els funcionaris d’aquesta àrea per estudiar una millora en la titulació acadèmica dels tècnics, que passaria de batxiller a ser un diplomat o llicenciat, que és la titulació mitjançant la qual es va accedir a l'oposició.

L’alcalde ha demanat en vàries ocasions al consistori votar la resta de la catalogació, cosa a fer sense cap problema en tindre el vistiplau general, sindicats inclosos. De fet l’alcalde informava que els treballadors s’havien dirigit a ells per dir-li que esperaven que la catalogació s’aprovara definitivament en aquest plenari, cosa que no ha pogut ser pel vot en contra del PP i la regidora expulsada d’EUPV.


Evarist Sansaloni amb cara asombrada en escoltar la postura de l'oposició
El PP per tal d’entrebancar el procés i recolzat per la regidora trànsfuga ha demanat que tot es deixara sobre la taula, i esperar a pròxims plenaris per aprovar la catalogació, indicant que volien tornar a parlar amb els funcionaris i també deien haver sentit rumors que així ho demanaven.

Arribats ací i sobre aquesta postura, hem de dir que no la comprenem, ni entenem l’actuació de l’oposició, ni com es té eixa actuació obstruccionista i tan negativa de cara els treballadors, després d’anys sense solució perquè ells no la impulsaren. A més, han tingut els llocs adequats per a parlar d’un tema que ja porta anys gestant-se en l'Ajuntament i en diferents meses de negociació, sobre les quals el regidor de personal, Evarist Sansaloni, ha remarcat que la regidora Karina Vercher no s'ha dignat ni a acudir.

El govern havia aconseguit després de moltes reunions l’acceptació de la proposta per part dels treballadors i dels sindicats, s’havia debatut en incomptables reunions i en comissió, i el consens era general. En tots aquests mesos de reunions i meses de negociació, ni el PP ni menys encara la trànsfuga, no han tingut el més mínim interés en parlar amb cap treballador ni sindicat. Tot i ser un punt del ple on es resolien les al·legacions d'un punt votat en agost del 2012 (fa quasi un any)  i aprovat per unanimitat dels grups polítics aleshores, el bipartit PP-Karina Vercher va forçar que no prosperara, tot i les insistències de l'alcalde i el regidor de personal informant al plenari de l'interés dels afectats perquè s'aprovara el punt.


El regidor de personal Evarist Sansaloni va dir que la qüestió no era esperar uns dies més sinó que és l’espera d’anys, en contret del 2009, i el govern actual havia treball molt, moltes hores i molt dur, per aconseguir una catalogació d’ample consens. Sobre el tema dels rumors que deia el PP havia escoltat, el regidor va respondre que hi ha uns caps d’àrea, uns sindicats i un regidor de personal (ell mateix) i ningú havia rebut cap petició per paralitzar l’aprovació, ans el contrari les peticions i la voluntat dels treballadors era que s’aprovara en el plenari d’anit.
-

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Una prova més de la política destructiva que planteja el ppk. Res va a importar-li a qui faça mal, i menys si és als funcionaris. Tan sols pretén fer mal, caiga qui caiga.
Davant la mancança d'arguments contra el Govern local, prefereixen atacar als funcionaris.

Una d'esquerra unida ha dit...

Karina com pots ser d'Esquerra Unida sense reunir-te amb nosaltres no tindre en conte el que opinem. No eres de les nostres i dubte , ara que et conec, que hages sigut mai. Deixa'ns en pau.

Anònim ha dit...

Aquest atac del bipartit PPK contra el funcionariat posa de manifest la poca capacitat productiva dels anteriors governants. No foren capaços de realitzar aquest treball en el seu moment, ho tenien totalment abandonat, i ara ho critiquen. No són capaços de fer res i damunt tomben un treball de molts mesos d'esforç.

Anònim ha dit...

Els funcionaris portem anys esperant que l’Ajuntament aprove el catàlec. Hem mantingut moltes reunions, els nostres sindicats han estat negociant molts mesos, tots han pogut parlar i dir que pensaven i que opinaven, fer propostes i debatir el catàlec.
He llegit que el regidor de personal en el ple li va dir a la regidora Karina que no havia acudit a cap reunió i és una gran veritat. Ha passat per complet d’una cosa que beneficia el treballador i que per nosaltres és molt important. No li ha importat ni interessat res. I vol que li diguen d'EU.
El PP que ja tenia l’obligació d’aporvar fa anys el catalec de treball no ha parlat en els sindicats, no ha parlat en els nostres representants. Igual si que ha parlat en els seus acolits, que en té i molts, entre el funcionariat pero on tocava, en els llocs de reunió no ha fet cap proposta.
No estan legitimats ni Karina ni el PP per demanar més aplaçaments, ni un unic dia més, perquè han tingut temps i llocs on dir les seues propostes, presentar les seues aportacions. Això que al poble li quede ben clar.

Anònim ha dit...

Algú s'ha parat a pensar que en 15 dies que falten per al pròxim plenari el PP i la trànsfuga Karina, el bipartit de moda per frenar el progrés al poble, no van a fer res de res del que digueren al plenari?? Que van a millorar ells en 15 dies?? A cas van a fer en 15 el que no han fet en tot aquest temps?

Anònim ha dit...

No volen millorar res. Tan sols fer-los vore als funcionaris qui torna a manar des del plenari: els peperos amb el recolzament de Karina. Més be, és fer-los por i advertir-los: esteu amb nosaltres o en contra, no feu cas als del Govern.
El Regidor Evarist es va quedar curt contestant-li a l'oposició. Al inrevés li dirien de tot, però està clar que el tarannà d'este Regidor, menys mal, no és el mateix i parla amb molt de respecte, encara que no se'l mereixen.
El diàlec que li dona este Regidor als funcionaris, no ho ha fet cap del ppk ni "jarto de vino"

Fixant postures ha dit...

En alguns comentaris observe que se li dona massa importància a Karina. Karina és una trànsfuga, prou mal té. Allà ella en la seua consciència i principis, si és que en té. El que no hem de perdre de vista és que Karina sola no és ningú: sols una regidora d'un total de 17. Si Karina ha donat que parlar estes setmanes ha sigut perquè 8 regidors del PP li han seguit el joc. El PP ha donat el seu vist i plau al transfuguisme i li dóna carinyo i cobertura. No hem de perdre de vista l'arrel del fet. El PP s'ha ajuntat en el dimoni per a obtenir el govern. S'ha ajuntat amb una xantagista que volia 90.000 euros públics per a col·locar a no sé qui i amb una persona sense principis que ha deixat molt que desitjar mentre ha estat al front de benestar social, foment i participació ciutadana. No ho oblideu: si el PP s'haguera comportat com a dreta moderada i civilitzada no estaríem parlant de tot açò. Karina ha sigut una poma podrida en EU que ha enganyat al seu expartit i als seus exsocis, també va enganyar a l'associació contra el PAI AFECOPA. Allà on ha anat s'han desfet d'ella i no té cap amic de la infància. També són els 8 de regidors del PP pomes podrides o seguiexen les directrius del partit?

Anònim ha dit...

Es la importància de la traïció. D'esquerres a la dreta? El que fan els peperets és normal amb eixa ideologia i els val tot.
Per suposat que tots els del PP tenen la mateixa culpa. No val a dir 'disciplina' de partit i ser coautor de les barbaritats que tots defensen per acció o de manera tàcita. Tots són iguals, des de manolet a la Carmen alario