L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 22 de juny del 2013

Un dinar de germanor ha tancat el cicle de la FdeF de Tavernes


Una imatge del dinar on la fallera major s'ha dirigit als assistents

 Avui ha tingut lloc el dinar que tanca el cicle  de la Federacio Junta Local Fallera de Tavernes. Ambient cordial, germanor entre els assistents i la presència de la fallera major de la nostra ciutat, Raquel Mafé i del president de la FdF així com de la resta de membres de la comissió. 

La fallera majora ha tingut unes paraules on ha resumit el que ha significat per a ella l’any i que han servit per agrair el treball de tots dels components de la FdeF, i ha brindat amb el president per l’èxit passat i futur de les falles de les quals han assenyalat que s’han convertit en un referent a nivell, provincial del món faller, una situació que consideren es deu a eixe bon treball ja esmentat de tota la comissió.

La fallera major i el president briden per l'èxit de les falles valleres
També s’ha parlat del “Mig Any faller” previst a celebrar el 20 de juliol amb els següents actes:

8’30: Despertà. Eixida des del cine Olimpia
10’30: Esmorzar: Preu de 5 euros amb el bocata inclós. Campionat de truc.
14’00: Mascletada
18’00: Passacarrer pels carrers de la platja. Eixida del Cine Olimpia per acabar a la plaça de la Porta del Sol, on es cremarà la falla.
22’00: Sopar. Cadascú es durà l’entrepà i el preu 5 euros
00’00: En acabar, el sopar discomòbil
-