L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 23 de juliol del 2013

A pesar de la baixada del 34% de la subvenció de la Generalitat, Tavernes manté totes les actuacions del Centre de Dia d’Inserció Sociolaboral de Menors

L’Ajuntament de Tavernes ha mantingut totes les actuacions del Centre de Dia d’Inserció Sociolaboral de Menors a pesar de la retallada feta per la Generalitat en al curs actual. La subvenció ha estat de 32.477 euros, un 34% menys dels 49.690 euros que es donava fins l’any passat.

La retallada de la subvenció de la Generalitat no ha impedit que l’Ajuntament , a través del Centre de Dia de Menors de la Regidoria de Serveis Socials, atenga 23 menors del municipi en situació de risc social, proporcionant-los una sèrie de serveis de suport, d’oci i cultura, amb l’objectiu de potenciar el seu desenvolupament personal i la seua capacitat d’integració social. 

El regidor de Serveis Socials, Víctor Borràs, ha manifestat estar content pels resultat obtinguts, per la participació dels alumnes i ha agraït l’esforç dels treballadors de l’Ajuntament en el programa, amb una menció del sobreesforç econòmic de l’Ajuntament en tapar la reducció de subvencions de la Conselleria de Benestar. 

L’Ajuntament és conscient de la necessitat de mantenir els cursos i per això posa els mitjans necessaris perquè no desapareguen. El regidor ha lamentat que la Conselleria de Benestar Social retalle ajudes i gire l’esquena a la societat valenciana i als veïns de Tavernes, reduint un 34% la subvenció. “El PP retalla cobertures socials i l’Ajuntament assumeix competències que no són pròpies davant problemes socials com són el risc d’exclusió social que poden tindre els alumnes d’aquest tipus de taller”. 

L’Ajuntament de Tavernes ha posat en marxa els tallers prelaborals de fusteria i perruqueria, on els menors de Tavernes adquireixen uns aprenentatges, coneixements i habilitats bàsics propis d’aquest oficis. Una de les particularitats més importants és el mètode utilitzat: la col·laboració amb diferents agents socials per tal que el treball realitzat tinga una projecció real i pràctica. 

El taller de perruqueria dedica un dia a la setmana a atendre persones familiars o coneguts dels menors, o bé persones derivades pel Departament de Serveis Socials. El taller de fusteria atén peticions de diferents institucions o departaments de l’Ajuntament. Així els alumnes han realitzat caixes adaptades als maleters dels cotxes de la Policia Local, una tanca per a un hort escolar del col·legi Sant Miquel i dues taules de picnic, per al jardí de l’institut Jaume II el Just i per al pati de l’edifici del Braç Treballador. Cal destacar el treball dels becats de la Diputació, que atenen directament els xiquets amb dificultats d’aprenentatge. 
-

6 comentaris:

Karl Marx ha dit...

"Tavernes manté les actuacions". Si són altres coses, els artífex són J.J. o Llàcer, si és serveis socials no són Karina ni Víctor ara, és Tavernes.
Val, ja entenem per on van els tirs.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Doncs, pensem que t'hem entés.

Això qeu tu fas en el nostre poble – no cal dir que és Tavernes- la gent diu que és “parlar per no callar” i també “voler donar-se-les”. O si vol “clavar la pota fins el coll”.

Menuda bovada que acaba vosté d’escriure, si el que vol dir és que si una cosa la fa l’alcalde o un regidor de Compromís titulem amb el seu nom i si són altres gastem “girs de llenguatge”.

Menuda mentira i només cal que ho comprove. La norma general – pot haver-hi alguna excepció – es no titular un tema general de l’Ajuntament amb el nom del regidor responsable. Tema general de l'Ajuntament, parlem. Faça vosté un repàs dels titular i comprove-ho.

A manera d’exemple li anotem ja els del mes de juny i juliol, i com pot vore no apareix el nom de l’alcalde o regidor.

Per tant, eixa vetlada acusació no és sosté i es una completa falsetat.

L’Ajuntament de Tavernes i la Societat Unió Instructiva Musical han firmat el conveni de col•laboració 2013

Tavernes homenatgea i recorda les 43 víctimes de la línia 1 del metro

L’Ajuntament aplica mesures d’estalvi energètic en edificis municipals i enllumenat públic

L’Ajuntament ha adequat les instal•lacions esportives del Parc del Nord de la platja

L’Ajuntament de Tavernes ha demanat a Demarcació de Carreteres un solució definitiva en la unió de la N-332 amb el Camí del Massalari,

Tavernes oferirà el servei de menjador escolar a xiquets i xiquetes necessitats

Tavernes contracta 6 nous policies interins per a l'estiu

L’Ajuntament prepara els serveis de la platja i ja ha procedit a col•locar les passarel•les de fusta dels quioscs de la platja.

I etc. etc fins a 4 anys.

u

Anònim ha dit...

Srs administradors. Els Trolls sempre seran els trolls i no haurien de fer cas a aquets tipus de personajes que hi ha per tot arreu. Solen ser el que a la Vall diem caps quadrats, i també persones amb la malaltia de l'enveja i per supost senses vergonya. Per a ells el got sempre esta mig buit. Dona igual el titol de l'article, a ells no els agradarà mai. El problema no és ni el titol ni l'article. El problema és que no els agrada que les coses es fasen bé. Voldrien fer-les ells, que per supost les farien fatal, però no han fet com Carmen, Jordi, Victor, Llum, Vanesa, Evarist, Pilar o Llàcer, que quan era el moment si varen donar el pas endavant i varen dir: ací estem nosaltres. Ells tiren la pedra i amagen el braç. De segur que criticaran l'ordre dels regidors que he esementat. Son trolls, ni hi ha més. Amb amics com estos a l'equip de govern no li fan falta contraris, ja en té prou. Moltes gràcies

La Cotorra de la Vall ha dit...

Però de vegades cal publicar alguna cosa del que diuen,i més que res perquè sabeu amb quins tipus de personatges ens les veiem tots els dies.
I aquest comentari nó és dels grossos que rebem.

lamoscad'arrerel'orella ha dit...

hem sembla de molt mala llet que s'esforçen en donar més importància a un titular de la noticia que a la boníssima noticia que suposa pels veins del poble, sobre tot als beneficiaries d'aquests programes preventius, que l'ajuntament de Tavernes no es deixer arrosegar per les politiques antisocials del govern autonòmic.

Anònim ha dit...

Si, Karl te sempre la llet agra.
Fa uns dies no volia que participarà a Caritas que ens feia a tots de dretes, i ara no vol política social. Que, que si no ets ric de cuna no cal que respires?