L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 24 de juliol del 2013

Compromís denuncia la supressió de les ajudes per causa de mort per violència sobre la dona i del fons d'emergència contra la violència sobre la dona

Compromís considera inadmissible la supressió de les ajudes per causa de mort per violència sobre la dona i del fons d'emergència contra la violència sobre la dona, proveïdes amb 75.000 i 200.000 euros, respectivament.

Compromís en Les Corts Valencianes demanarà la compareixença en Les Corts de la consellera de Benestar Social, Asunción Sánchez Zaplana, per a donar explicacions sobre la supressió de dues línies d’ajudes per a les dones víctimes de la violència de gènere.

El diputat Ferri ha recordat que Compromís va advertir durant la seua tramitació que la llei integral contra la violència sobre la dóna naixia sense els mitjans necessaris per a donar suport efectiu a les víctimes de maltractaments.

El Consell del PP va confirmar ahir que el suport a les dones maltractades no és una prioritat del govern de la Generalitat i prefereix estalviar els diners abans que posar en marxa totes els mesures que contemplava la llei. 
-