L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 24 de juliol del 2013

Demà dijous al voltant de les 19 hores s’inaugurarà oficialment la XIX Fira de Sant Jaume – Mostra de productes valencians.

El tall de la cinta en el 2012


La corporació municipal de l’Ajuntament de Tavernes, presidida per l’alcalde Jordi Joan, així com els representants de les associacions, entitats, clubs i veïns, faran el recorregut pel recinte ubicat a l’Avinguda de la marina després de la tallada simbòlica de la cinta. Ens han dit que s'ha convidat al diputat de turisme, però sembla ser que no vindrà perquè, com sol passar moltes vegades i més si no són pobles on governes, tenia problemes d'agenda. Enguany s’arriba a la dinovena edició amb l’objectiu de ser un aparador dels productes valencians, principals protagonistes de la mostra.

La fira, com és habitual, estarà oberta fins el diumenge, dia 28, per tal d’aprofitar el cap de setmana. Es per tant una bona ocasió perquè els visitants coneguen els productes valencians i de la Valldigna, i també productes gastronòmics variats, entre els quals hi haurà els de la Valldigna a més, entre molts altres, d’olives, productes artesans, bunyols, xocolate artesà, dolços, embotits, gelats, formatge, plantes medicinals. 
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I com sabeu tot açò ? Sou adivins ? Perquè que jo sàpiga nota oficial no hi ha ....

La Cotorra de la Vall ha dit...

No, ni de la millora de Marjaletes, ni de les escoles d'Estiu i de Basquet, ni del tercer premi de la banda que ho publicavem la mateixa nit i als cinc minuts, i etc. i etc. durant quatre anys. Si altres només publiquen notes de premsa, no es el nostre problema.

Hi ha una dita del poble que diu:
"preguntant a Roma es va".

I nosaltres som molt cotorres i molt preguntadors.