L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 22 de juliol del 2013

La col·laboració ciutadana permét localitzar el cos sense vida del veí de Tavernes desaparegut

Agents de l'Área de Investigación del Puesto Principal de Tavernes ha localitzat aquest matí el cos sense vida d'Antonio Sales Altur, de 78 anys, persona disminuïda mental, que faltava del seu domicili des del passat dissabte.

La localització del cos ha estat possible gràcies a la col·laboració ciutadana. Una persona ha escoltat l'avís de la desaparició i ha informat que recordava haver-lo vist per la zona del barranquet de dalt del Carrer les Creus. La inspecció de la zona pels agents de l' Área de Investigación del Puesto Principal de Tavernes ha permes localitzar el cos sense vida d'aquest veí. 
-


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Sa mare vivia en el carrer Sta. Barbara a l.altura del carrer Sant Joaquim

Anònim ha dit...

Creo que antes de publicar una noticia así hay que contrastar la información. No fue la Policía Local quien encontró el cadáver, sino tres Agentes de paisano pertenecientes al Área de Investigación del Puesto Principal de Tavernes de la Valldigna. Mi más sincero agradecimiento para estos Agentes. DEP

La Cotorra de la Vall ha dit...

La informació estava contrastada. Tot naix d'un problema o si voleu error nostre d'interpretació d'una paraula.
A nosaltres ens han dit "la Policia ha inspeccionat el lloc i ha trobat el cadàver". I hem interpretat "Policia com a Policia Local".

S'ha rectificat l'autoria de la troballa.

Anònim ha dit...

de todas maneras da igual quien lo encontrara, no? la cuestion era encontrarlo, la policia local, la guardia civil, algun voluntario, todos han participado en la busqueda, yo he sido testigo de ello, ya que tambien buscaba, la policia local iba arriba y abajo con los coches y a pie por los huertos igual que la gc nosostros y proteccion civil, un error lo tiene cualquiera, ademas equivocarse es de humanos, a veces cosas que ha hecho la policia local se las apuntan por error a la gc y al reves, no hace falta enfadarse tanto anonimo, mira ya te lo han puesto bien, un saludo.

Anònim ha dit...

Gracias por la rectificación! Un saludo!