L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 24 de juliol del 2013

La Federació de Societats Musicals (FSMCV) es reuneix avui amb el ministre WER i la consellera Catala. Demanen que la música siga una matèria troncal de la LOMQE.


El president de la FSMCV, Josep Francesc Almeria, instarà Wert i Català que consideren les esmenes de la Federació a la LOMQE i la música siga una assignatura troncal pels seus beneficis en el rendiment educatiu i contra el fracàs escolar.

Cal recordar que la trobada estava previst realitzar-se tempe arrere i només amb el ministre a Madrid i havia sorgit arran d’una invitació a la FSMCV del diputat Joan Baldoví (Compromís). Tal com vam dir, es va ajornar a proposta de la Conselleria d’Educació i, a canvi, convocar una altra per al mes de juliol a tres bandes: el ministre Wert, la consellera d'Educació María José Català, que inicialment no havia d’estar present, i el president de la federació de bandes.

Podeu llegir tots els antecedents ací: 


http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2013/06/la-conselleria-deducacio-reacciona.html

Els partits PSOE-PSPV, IU-EUPV, Esquerra Plural, ERC i Compromís donen el seu recolzament a les esmenes presentades per la FSMCV i la Confederació d'Associacions d'Educació Musical (COAEM). 

La FSMCV és una associació amb 45 anys d'existència que agrupa 544 societats musicals i les seues escoles de música (el 50% de l’Estat espanyol) amb 40.000 músics, 60.000 alumnes i més de 200.000 socis. 

Les societats musicals, presents en el 90% dels municipis del País Valencià de més de 200 habitants, conformen un projecte social i educatiu únic en el món i són un gran agent cultural segons els estudis de la Universitat de València.
-